Dostlar ralli basladı dedik simdi cogu insan surdan mı alalım burdan mı derken hooppp 6300ama bu işin sonunda aylarca ekran kapama da olur
ytd
yavrum DÜN sana bunları yazdım..işte benim düşüncem..skıyorsa sende 2-3 aylık öngörüde bulun...DÜN SUSTUN KALDIN..
Öyle AKLIMIZLA ALAY EDER GİBİ konuşup 3-4 gün sonra ben akbnk aldım değil...O zaman niye fiyat verecerek-gerçek zamanlı söylemedin...Ben de 17 den GARAN aldım..yedin mi?
Geç onu KOÇ..AL SANA DUELLO...SIKIYSA 2-3 AYLIK ÖNGÖRÜ YAP..ne dediği belli olmayan saçma sapan yorumları bir tarafa bırak...tarihe somut bir öngörü bırak..YEMİYORSA EFENDİCE sütünü döken kedi misali yere bakarak otur..
ağa ben sana çok gelirim..İster yks derecesi,ister varoş ağzı,ister beyefendilik ..her jargon var...ister ters psikoloji-oyun teorisi...
İster siyasal-eşit ağırlık islam( caho bu şakadır)...
Kendime saygısızlık..forumda kimsenin ciddiye almadığı,ekonomi,siyaset,din ,hayat hakkında hiç bir dikili taşı olamayan madrabazla muhatap oluyorum...
Bir göz Ereğli’de trader’ların.
Ak satışı hala yok günler sonra ilk kez, Meksa-TEB kontrolü sonrası orada enteresan işler olabilir.
Kolay gelsin herkese.
Yer İmleri