Sayfa 961/1000 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop LX

1. Hayat hoş gerisi boş

2. Bence pazartesi shortcu biçerler. Tamamen stop patlatma, kredilileri bastıracak sistem kurmuşlar... Tabii ki böyle sistemler belli bir süre sonra batmaya mahkumdur. Aynı kkm gibi. Mafyanın ortaklığı birisi kazık atana kadar sürer

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. bugün spotun konforunu tekrar anlamış oldum.. vadelide son 2 saat parada dağıttı.. eskiden scalp yapardım 2007-2008 yıllarında 20 li yaşların başında vobda sabah pc açınca 50 şer adet alım satım penceresi üstüste açardık... o günleri hatırlattı.. neyse dinlenme vakti.. herkese huzurlu haftasonları..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Giriş: 29 Kasım 2024, Cuma 18:27
    Güncelleme: 29 Kasım 2024, Cuma 18:27
    KAP açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Son dönemde sosyal medyada çıkan asılsız yorum ve söylentileri takiben, medya platformlarında bağlı ortaklığımız Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de sahip olduğumuz payların satışına yönelik olarak QNB Grubu ile görüşmeler yapıldığına veya görüşmelerde son aşamaya gelindiğine dair iddialara yer verildiği görülmüştür.

Daha önce de belirtildiği üzere holding şirketi olarak portföyümüzdeki tüm şirketler ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar ve görüşmeler faaliyet konumuz gereği her zaman yapılabilmektedir. Ancak yukarıdaki iddialarda belirtilen nitelikte bir görüşme söz konusu değildir.

Diğer taraftan, 13.06.2024 tarihli açıklamamızda da belirtildiği üzere, özellikle sosyal medya hesapları üzerinden Şirketimiz ve Koç Topluluğu ile ilgili olarak çıkan yalan, yanlış, mesnetsiz açıklama ve yorumlara itibar edilmemesini; Şirketimiz ve Koç Topluluğu şirketleri hakkında en doğru bilgilere Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu ve kurumsal internet sitemizde yapılan açıklamalardan ulaşılabileceğini bu vesileyle bir kez daha önemle hatırlatırız.

Daha iyi anlaşılsın diye işaretledim
    15 gündür bu dedikodu sosyal medya birisi tarafından dillendirilmişti.
    bu saate kadar neden beklendi diğer bir soru ucu açık cvp lar.
    onla değil ama başkalarıyla yürüte biliriz gibi bir yorum çıkıyor
    sonuç olarak benim gördüğüm biz bu hikayeleri katalizör olmadığı için bitik bir ekonomi olduğundan sistem yine bu haberleri çıkaracak.Bu filmin sonu yalancı çoban hikayesi gibi biter bana göreykbnk bir gün satılır ama kimse inanmaz
    dip not.yetkililer mesala bugun unlü üzerinden kim satış yaptıysa oda bu işin içindedir benim gördüğüm.
    Sindo sindo bu ne.....

5. Hadi gene güzel haber benden gelsin..Bugün açıklandı.. Yırttınız......

................

Erdoğan: Enflasyonda düşüş trendi devam edecek, en zor günler geride kaldı

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sindo sindo bu ne.....
    yukarda yazıyor ne olduğu yinemi anlamadın

7. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Üyesi ve Orta Doğu Alt Komitesi Başkanı Joe Wilson:

•Milyonlarca Suriyeli, yalnızca savaş suçlusu Putin ve terörist Hamaney sayesinde hayatta kalan bir rejim altında akla hayale sığmaz vahşetlere maruz kaldı.

•Mülteci olmak istemiyorlar, kasap Esad'ın çaldığı evlerini ve mahallelerini istiyorlar. Tanrı onlarla olsun.
    ÖS 5:44 · 29 Kas 2024
    ·
    108,3 B
    Görüntüleme

dünden beri tv kanallarında ellerinde çubukla harita çizenler.
    düğmeye kim basmış bakın

Sayfa 961/1000 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •