Sayfa 961/1005 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    2 ay yaz ya var ya yok ne yapacaklar Karadenizde. Gidilecek en iyi yer Sinop orada da yazın İstanbulda görmediğim Trafiği çekiyorum İnsan kafayı yiyor. Hem bu topiğin çoğunluğu oradaki insanlara kolay kolay alışamaz. Haritada Sinop tan sonra sağ taraf bambaşka bir dünya sol taraf bambaşka bir dünya. Susuzda olsa Ege güzel.

Biz burada saçma sapan konularda gereksiz tartışma yapıyoruz. Bu işi ben şahsen bir iş olarak görüyorum para kazanmak için yapıyorum. Misal burada goy goy olacaksa kahvehaneler var mesela PEKGY yakalayabildin mi? Piyasada bunlara kafa yormak lazım. 1,3 nere 2 lira nere 4 günde. Piyasada fırsat hep var hep te var olacak bu borsa zaten uzun zamandır çok gereksiz yere iskontolu işlem görüyor. Bence bir sürü hissenin patronu ve spekülatörü yaya kaldı yanlış işler yaptı.

Endekse artık USD bakılmalı 262 USD üzerinde ortalamalar bir kendine gelmeli sonra dirençler 279 usd ve 328 USD. Esas borsa 328 USD geçilebilirse olur.
    Asil Pekgy R alanlar malı götürdü.
    4 iş günü
    7 kat fazla getiri.

ne ka güzel bi gün ya....

3. herkeşin hesabısında bir sasa bir hektas bulunmalı diyor yatırımcılar..

4. daha düne kadar yıl sonuna kadar faiz düşmez diyorduk..
    şimdide diyorlarki faiz düşsede enflasyon üstünde getiri olacak..
    nasıl olacak %17.5 çalıyorsun vatandaştan..
    madem çalacaktın faizi niye düşürüyorsun..saçma..
    bu %17.5 derki; faiz düşmez..süpriz var..
    bir de üle büle deel %3-4 havada uçuşuyor..mal bunlar..haftalıkların pembe tablosu dedik..aylık varken haftalığa söz düşmez..

11960 LONG öğleden sonrayı beklemedik..

yavaş ver be heyvan beee...

terör bitti diye bu kadar verilir mi ?

7. ulen bu millete haftalıkları yutturdunuz dip yaptı diye..baktınız olmuyor, göstermelik yabancı soktunuz, olmuyor fai
    z düşecek yalanını attınız, olmadı süpriz vs..hepsi borsaya yerliyi sokmak için..kepazelik..
    parola neydi; ÖZGÜRLÜK ve GÜVEN..
    var mı ..YOK..o zaman 1 lot bile almamaya devam..
    ne zaman erken seçim o zaman borsa..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yavaş ver be heyvan beee...

terör bitti diye bu kadar verilir mi ?

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 961/1005 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •