Ralliyi kaçırdık, düzeltme diye diye paraları da söküldük. Palayla sağlıcakla kalın. Daha güzel bir günde inşallah görüşürük.
Ralliyi kaçırdık, düzeltme diye diye paraları da söküldük. Palayla sağlıcakla kalın. Daha güzel bir günde inşallah görüşürük.
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Bu hükümet iş bankasına el koyup bu milletin alın teri hisselerini almazsa ... benim için bitmiştir...
Aynı şekilde OYAK...bir sürü fabrikayı sembolik fiyatlar ile asker üyelerine kar olarak verdiler....
Onu bırakın askerliğimi asteğmen olarak yaptım...18ay boyunca maaşımdan OYAK a üyelik parası kesildi...onu bile ben alamadım... gerekçe 20ay dolmaması.. Türkiye haksızca servet elde edilerek kurumlar büyüyor maalesef
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
https://www.youtube.com/watch?v=tuv4pd6ehjY
BOSPO bu sen misim lem yoksa..
Millet aç aç...
OYAK a ... OYAK bankı dönemin hükümeti 1 TL gibi sembolik fiyata verdiler...3 sonra ing bank a rekor bir fiyatla 2, ,6milyar dolara sattılar...
Hep bu milletin parasıyla....
vay babaan derdine
859300 şorta bile 2000 puanı zornan veriyor
ne yapacan PALA ?
859450 mi alacan ?
orayı alırsan nereye gitmen lazım biliyorsun değil mi ?
868500
tam 9 bing point... alabilecen mi onu ?
hadi 1 bar aldın... sonra yine her 2 saatte 10000 puan alman lazım... öyle TREND mi olur ?
bırak rahatlasın grafinler
Yer İmleri