Sayfa 965/985 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    İyi etmişin elinde hazır beklesin.
    Sehven Ankara asliye Ticaret mahkemesi yazmışım.
    Davayı Ankara idare mahkemesine açacağız
    Bültende karar ciksin benim ve sizin gibi satanları kapsayacagini zannetmiyorum ama bir ümit işte.
    Bültende karar çıktıktan sonra SPK.ya zararımızi tazmin edilmesini talep edeceğiz.
    Menfi cevap veya hiç cevap gelmez ise 30 gün içinde.
    Bu durumda dava açacağız.
    Buradaki arkadaşlar bu mahkeme kararını alan kişilerden tanıdığı olan varsa iletişime geçmek için buradan yazabilirmi.
    Sagliklar

fthylmz5400 said:
    Bugün 23:33
    Cinali bey aynı mağduriyeti bende yaşadım o zamanlar iyi de zarar ettim çağrı olacak diye 90 000 bin lot almıştım mkk kayitlari e yatırımcı portalindan görülüyor. ıtiraz ve dava süreci olur ise beni de haberdar ederseniz bende katılmak isterim.

2.  Alıntı Originally Posted by mmt Yazıyı Oku
    cimer şikayetime dönüş yapıldı. önemli bir şey yok açıklamada.
    şunu anlamıyorum, mahkeme muafiyet iptali kararı verdi, hurriyet açıklama yapıyor o tarihten bugüne yani 3-3,5 yıl lotları duranlar çağrıdan yararlanacak.(tarihide yanlış veriyor çünkü olması gereken tarihle kendi verdikleri tarih arasında kur farkı var)

tamam da o gün yapman gereken çağrıyı yapmayıp ky zarara uğratmışsın mahkeme iptal etmiş ve hala haklıymış gibi istediğin şartları sunuyorsun, spk nın görevi ne, neden var isteyen şirket istediğini yapsın spk onay versin o zaman.
    mantığı şöyle kuralım bir de;
    şu an portföyümüzde bulunan bir şirket var ve satıldı çağrı fiyatı da açıklandı herşey normal
    çağrı açıklandı ama satamazsın dendi !!! neden 3 yıl elinde duracak sonra satabilirsin. (3yılı da geçti bu arada)
    ne güzel değil mi? işte hürriyet bunu yapıyor bakalım spk ne yapacak.
    şu işlem gelişmiş ülkede yapılsa 100 milyonlarca dolar maddi manevi tazminat kazandırır.
    birlik olup hareket edebilirsek iyi olur, unutmayalım birlikten kuvvet doğar.
    uzun oldu farkındayım kusura bakmayın.
    Merhaba, ben Demirören’in belirttiği tarihten bir kaç gün sonra almıştım hala elimde.SPK kararı 2018 8. Ay o tarihden önce alanlar için olması gerekmez mi
    Siz ne düşünüyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by fthylmz5400 Yazıyı Oku
    Cinali bey aynı mağduriyeti bende yaşadım o zamanlar iyi de zarar ettim çağrı olacak diye 90 000 bin lot almıştım mkk kayitlari e yatırımcı portalindan görülüyor. ıtiraz ve dava süreci olur ise beni de haberdar ederseniz bende katılmak isterim.
    Buradan açıklama yaparım.
    SPK.ne karar verecek bakalım.
    Sağlıklar

Alıntı Originally Posted by Sel07 Yazıyı Oku
    Merhaba, ben Demirören’in belirttiği tarihten bir kaç gün sonra almıştım hala elimde.SPK kararı 2018 8. Ay o tarihden önce alanlar için olması gerekmez mi
    Siz ne düşünüyorsunuz.
    O zamanki tebliğ de bir kere su tarih bu tarih olayı yoktu hisse elinde bulunan herkes için çağrı hakkı vardı.
    Şimdiki tebliğ ile ilgi kurmak doğru değildir.
    Hukuki olarak ama SPK.ne yapsa yeridir .
    Sağlıklar

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Buradan açıklama yaparım.
    SPK.ne karar verecek bakalım.
    Sağlıklar
    Takip de olacağım.

6. Fincan kulp hedef 3.50 derken birden grafik ters döndü ve ikili tepe hedef 1.40 oldu.

Bae Katar satın alacak yok Tosyalı holding satın alacak derken ortada kaldı hisse

SPK da sağolsun bültende yer vermiyor baskı tam gaz devam.Hoş SPK dan ümidimde yok ya

İşin özü pozisyonun tersi yönde hareket ediyor hisseler.Sen alırsan çakılıyor satarsan fişekliyor.Birazda bu düşüşün nedeni benim.Çok fazla miktarda aldım.Tahta sahibide baskıyı artTIRDI.Almasam fincan kulp hedefine gidecekti muhtemelen.

Bu kez son derece sabırlı davranacağım.Çağrı muafiyetinden ekmek çıkmasa dahi ziraat bankasına ödenmeyen borçlardan mutlaka satışı ile ilgili en çok 3 aya bir haber gelir diye umuyorum.

Doların düşmesi olası bir çağrı yapma zorunluluğu sonrası yükümlülüklerinide düşürüyor.

Bakalım history nin sonu nasıl bitecek

Ben dediğim gibi bu kez sonuna kadar sabredeceğim.MKK dan hisselere blokaj koydum elim satış tuşuna gitmesin diye

7. Her gün düşüşte ama son gülen iyi güler.

Sayfa 965/985 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •