-
*s&p case-shıller 20-şehir konut fiyat endeksi şubat'ta aylık %0,7
*s&p case-shıller ulusal konut fiyat endeksi şubat'ta aylık %0,4
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 278 milyon dolar
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 150 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,12690, en düşük 4,12460, en yüksek 4,13010
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,12158
-
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 178 milyon dolar
-
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,20627, en düşük 4,20470, en yüksek 4,20960
-
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesi açtı, ihale tutarı 100 milyon dolar
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde teklif 127 milyon dolar
-
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde fiyat, ortalama 4,32267, en düşük 4,31300, en yüksek 4,32550
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,31731
-
*trump: Iran füze denemesi yapıyor, bölgede sorunlara neden oluyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri