Sayfa 965/1030 İlkİlk ... 4658659159559639649659669679751015 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Paran varsa ite kopuğa muthaç kalmazsın..Bu para cocuklarına eşine dostuna da lazım.. Gereksiz tiplerin arasında ömrümü gecirmez...Kpssde atanmayı beklemez...İyi cerraha ameliyat olursun...İyi eğitim alırsın aldırırsın...Kimse şimdi farkında değil ama kapilazm sertleşiyor..İlerde emekli maaşı ile köpek gibi bi hayat yaşatcaklar bize...

2. Arkadaşlar stopaj indirimi şayet uzarsa, genel beklenti uzayacağı yönünde anladığım kadarıyla.sizce tekrar 3 aymı uzatılır yoksa Aralık sonuna kadarmı olur, ona göre vade belirleyeyim diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Paran varsa ite kopuğa muthaç kalmazsın..Bu para cocuklarına eşine dostuna da lazım.. Gereksiz tiplerin arasında ömrümü gecirmez...Kpssde atanmayı beklemez...İyi cerraha ameliyat olursun...İyi eğitim alırsın aldırırsın...Kimse şimdi farkında değil ama kapilazm sertleşiyor..İlerde emekli maaşı ile köpek gibi bi hayat yaşatcaklar bize...
    Katılmamak mümkün değil.

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar stopaj indirimi şayet uzarsa, genel beklenti uzayacağı yönünde anladığım kadarıyla.sizce tekrar 3 aymı uzatılır yoksa Aralık sonuna kadarmı olur, ona göre vade belirleyeyim diyorum.
    Enflasyon dusune kadar uzatsalar iyi olur stopaj eski haline gelirse negatif getiri dahada buyur .
    1 ayda uzayabilir 3 ayda belkide son verilir .herkes uzun yada kisa ona gore karar verecek kasim basinda aciklasalar keşke ona gore vade belirleyicem bende.

5. @joe Dalton
    Belirttiğin rakam 10 yılda çöpe döner. Ancak söylediğinde mantık var,sadece bir sıfır eksik. şayet 50milyon tl karşılığı doların olsa , yıllık 8-10 Eurobond getirisi ile iyi yaşarsın.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu aralar ben de fena taktım o konuyu kafaya ama çok detayı var.. ama üstündeyim mevzunun. bir yere kadar da geldim. o da, 0.1 sıfırdan büyüktür seviyesi

bir de iyi temettü veren sağlam yurtdışı hisselerine ufaktan bi kafa yormaya başladım ben de. al/sat amaçlı değil, al/yat amaçlı. ama orada mutlak sıfırım şu anda.. sizin gibi borsayla bu kadar haşır neşir, tecrübeli biri olsam daha ciddi düşünür, araştırırdım kesin..
    Akbank ın başarılı fonları var bu türde. Hem de önemli vergi avantajı sağlıyor (%10 sadece)

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    erimez demiyorum erir ama miktar yüksek olduğu için çok vakit alır.. 100 sene yaşarım diyorsanız.. görürsünüz paranın eridiğini..
    ayrıca ben ne yapayım 50 sinden sonra parayı emekli maaşı bile yeter bana.. para gencken harcanır..
    Ne kadar cok kazanirsan hayat standartin o kadar yukselir. Yilda 50 bin tl kazaniyorsan 2010 model renault megane binersin ama 1 milyon kazaniyorsan jeep alirsin. Kebap yerken nusrete gidersin. Sampuanini bile degistirirsin. [emoji1]

Ha eger 1 milyon kazanirken yine megana biner kebap yerim diyorsan o zaman da kazandigin paranin refahina bereketine sahip olamazsin gun gelir kalp krizinden olursun varsa cocuklarin car cur eder parayi.

Enflasyon seni sadece bir durumda etkilemez. Eger ev alma hayalin varsa faizlerin yukseldigi yerde ev fiyatlari dusecegi icin hayalini kurdugun eve daha dusuk ucrete sahip olursun.

Ama bu kez de ev icin ayirdigin parayi o hayalini kurdugun ev icin harcamaz faize koyarsin ve aylik faiz alirim, ev kotu bir yatirim dersin.

Hani diyorlar ya paran mi var derdin mi var iste oyle bir sey.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ne kadar cok kazanirsan hayat standartin o kadar yukselir. Yilda 50 bin tl kazaniyorsan 2010 model renault megane binersin ama 1 milyon kazaniyorsan jeep alirsin. Kebap yerken nusrete gidersin. Sampuanini bile degistirirsin. [emoji1]

Ha eger 1 milyon kazanirken yine megana biner kebap yerim diyorsan o zaman da kazandigin paranin refahina bereketine sahip olamazsin gun gelir kalp krizinden olursun varsa cocuklarin car cur eder parayi.

Enflasyon seni sadece bir durumda etkilemez. Eger ev alma hayalin varsa faizlerin yukseldigi yerde ev fiyatlari dusecegi icin hayalini kurdugun eve daha dusuk ucrete sahip olursun.

Ama bu kez de ev icin ayirdigin parayi o hayalini kurdugun ev icin harcamaz faize koyarsin ve aylik faiz alirim, ev kotu bir yatirim dersin.

Hani diyorlar ya paran mi var derdin mi var iste oyle bir sey.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Konut uretim maliyetleri de bir yerden sonra artacagi icin evlerin belli bir sure sonra fiyatlarinin artacagini dusunenlerdenim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 965/1030 İlkİlk ... 4658659159559639649659669679751015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •