-
arkadaslar abilerim son 2 3 gun ıcınde vakıfdan hesap actıran oldumu benden gecen 1 hafta once ılk acılısta 25 tl aldılar baska bı arkadasın yazısında almadılar hıc yazdıgını gordum bızımı kazıkladılar anlamadım
-

Originally Posted by
martind
Bunu yazan arkadaş ya cok enayi, ya da bizi enayi yerine koyuyor.
Joe akilli olan idi degil mi? Hepsini idare eden.
Averel ise en uzun boylusu olan, aklini yemekle bozan idi yanlis hatirlamiyorsam. 
Syg,
-

Originally Posted by
Dudu
Joe akilli olan idi degil mi? Hepsini idare eden.
Averel ise en uzun boylusu olan, aklini yemekle bozan idi yanlis hatirlamiyorsam.

Syg,
Aynen üstadım : d
-

Originally Posted by
turgut+
arkadaslar abilerim son 2 3 gun ıcınde vakıfdan hesap actıran oldumu benden gecen 1 hafta once ılk acılısta 25 tl aldılar baska bı arkadasın yazısında almadılar hıc yazdıgını gordum bızımı kazıkladılar anlamadım
Ben merak edip şube müdürüne sordum. 25 tl hesap açma parası alıyorlar.
-

Originally Posted by
shorts
yaşamaz..
yaşamaktan kasıt tabi ki o parayı biriktirirken yaşamaya alıştığı standartta, ya da az aşağısında yaşamayı, harcamayı kabullenerek yaşamak, piyango bir birikim değilse bahsi geçen.
yalan tuik enflasyonuna göre bile erir anapara tl faizde, şu andaki oranlarla bile. sokak enflasyonunu varın siz düşünün.
erimez demiyorum erir ama miktar yüksek olduğu için çok vakit alır.. 100 sene yaşarım diyorsanız.. görürsünüz paranın eridiğini..
ayrıca ben ne yapayım 50 sinden sonra parayı emekli maaşı bile yeter bana.. para gencken harcanır..
-

Originally Posted by
turgut+
Evet diğer forumda duydum 2 kişiden
Aldıkları ücret yasal değil sanırım hizmet satıyor şubeler, makbuzda ne yazıyor açıklamada acaba?
-

Originally Posted by
Joe Dalton
erimez demiyorum erir ama miktar yüksek olduğu için çok vakit alır.. 100 sene yaşarım diyorsanız.. görürsünüz paranın eridiğini..
ayrıca ben ne yapayım 50 sinden sonra parayı emekli maaşı bile yeter bana.. para gencken harcanır..
para eşittir yemek ? cok sığ bakış acısı. Memur kafası.
-

Originally Posted by
Joe Dalton
konuştukça şov çekiyorsunuz sn joe dalton. allah akıl fikir versin. amin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri