Abi, azıcık da Halk Bankası aldım 5.03'ten. Biraz da bunda bekleyeyim. Sepet yapmış oldum senin gibi ben de.
Sepetimize bakalım: 1.86 maliyetli EKGYO, 5.03 maliyetli Halk Bankası... Ekran izlemiyor, işimize gücümüze bakıyoruz. Ailemizle ilgileniyoruz. Asıl mesleğimizde kendimizi geliştiriyor, topluma katkı sağlıyoruz.
ülkede güzel habere hasret kaldık.
kavala haberi ekstra vurdu piyasayı.
ne döneme denk geldi hayatımız beee. tamam daha kötü dönemler de olmuş bu dünyada ama iyi döneme denk gelebilirdik. 1990-2002 yılları arası herhalde en aranan dönem . her nekadar kötü krizler olsa da yıkıcı depremler olsa da .. insan gerçekten insan idi bir nebze olsun. siyasiler de eğitimliydi aydın insanlardı , en büyük yanlışları birbirleri ile anlaşamamak oldu sanırım..
Evet hocam. Siyasetçilerin karşılıklı oturup memleket meselelerini tartıştıklarını, birbirlerini ancak tatlı sert eleştirdiklerini anımsıyorum. İcap ederse koalisyonlar da kurulurdu. Kalkan her parmak dinlenirdi. Biz hep birlikte yaşamak gerektiğini kardeşin kardeşi kırdığı 1982 İhtilali'nde bedel ödeyerek öğrenmiştik (1960, 1971 yıllarını da ilave edebiliriz buraya.)
Abi ben onu iki gün önce verdiğimi yazmıştım ama sanırım sen okumamışsın.
Tahtanın sipekisi benden aldığı malı bugün daha yukarı taşıyıp 5.42 den verdiğini yazmış
Nasip bu işler, demek ki tahtanın sipekisi daha çok kazanıyor, biz şansımıza denk geldi kazandık.![]()
Belki tahtanın sipekisi ilerleyen günlerde paraya sıkışırsa belki bi sansımı daha denerim, alırsam yazarım abi
Hamdım Piştim Yandım
trade işi iş değil, yıllardır bu piyasadayız tahtacıdan başkası kazanamaz, neyse abi biz sepetimize bakalım n'olmuş son durum nedir.
Altınımız 715 olmuş
Yılanoğlumuz 12.34 olmuş
Hissemiz 12.82 ye düşmüş
Mevduattaki kuzu gibi yatıyor
Şuan tam hesap edemesemde sepetimiz az bi kâr etmiş
Hamdım Piştim Yandım
Abi; ben de bugün aldım hisseyi 5.03'ten, 4.88 kapandı. Burda da bekçiliğe başladım, bakalım sabır galip gelecek mi?
Yer İmleri