Sayfa 965/981 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Son bir ay viob bereketli geçti...Ama bence viob SHORT iken yapılmalı.LONG yerine hisse almak daha mantıklı..

Kaldıraç en yükseği 7 olmuş durumda.Yok MC si YOK teminatı..gece bakarsın..HAYATI elinden alıyor..

11-13 numaraya gelirsek viobu bırakıp tüm herşeyi ile 10 hisse alıp bekleyeyim diyorum..

Öyle güzel-leş fiyata gelmiş hisseler var ki..Tek engel bıst100 ün uygun olmaması(bana göre)
    ya siz onu kapatıyorsunuz o öyle olmaz ki,..bozkurtun demesinden o anlaşılıyor,...
    o nu sp500 e göre tahmin edip, şellaleyi bulmak gerekir,

global şellale,..
    benim şimdi 4-5 te olan o dönem 3-4 aralığım ona göreydi,
    eş zamanlısı bir sp500 tartışmasıda vardı o dönemde,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence bistte ortavadeli hisse sepeti yapmak için sıkıntılar mevcut, mesela global piyasaların henüz düzeltme yapmamış olması, tr de faizlerin çok yüksek oluşu, enflasyonun yüksek oluşu gibi etkenler borsacıları tradeye zorluyor. Beklersen ütülürsün paran pula dönüşür

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ne olduysa pandemiden sonra oldu, bist tarihinde görülmemiş tale bazlı bir yükseliş oldu ocak 2022 ile ocak 2024 yılları arası 2 senede çoğu hisse yüzde 500 ile 800 arası prim yaptı. Yani trene erken binip sepet yapan hissede paraları katlayan katladı dayucuğum.
    Yine aynısı olur diye 2024 ocak ayından beri hisse alanlar şuan perişan halde zarar katlandıkça katlanıyor, dediğin gibi çoğu hisse leş fiyatta ama yüzüne bakan yok.
    Acayip bir dönemden geçiyoruz.
    Du bakalın nolcuuk
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne olduysa pandemiden sonra oldu, bist tarihinde görülmemiş tale bazlı bir yükseliş oldu ocak 2022 ile ocak 2024 yılları arası 2 senede çoğu hisse yüzde 500 ile 800 arası prim yaptı. Yani trene erken binip sepet yapan hissede paraları katlayan katladı dayucuğum.
    Yine aynısı olur diye 2024 ocak ayından beri hisse alanlar şuan perişan halde zarar katlandıkça katlanıyor, dediğin gibi çoğu hisse leş fiyatta ama yüzüne bakan yok.
    Acayip bir dönemden geçiyoruz.
    Du bakalın nolcuuk
    Viopcular short seviyor long size uymaz. önümüzdeki sene aynisi olsa hisseler uçacağı görünse de iki puan yukarıda verirsin. Yine short kovalarsin.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. 6 taleden yarım kamyon yonca almayan adamlar 130 taleden tırlarla gemilerle yonca aldılar, eeee heriflerde bi keriz arıyormuş verdiler kucağa malları, durum bu şekil
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    EGE-Vitae Urla
    kekliktepe ye bir arkadaşıma gittik..
    2.2 milyon EUR ,villalar..
    arkadaşımın eşi satmış tamamını(bilmiyorduk!! Ne hanımlar var yahu!)... 600.000 den başlamışlar., şu an 2.2 eur..

ihtiyaç varsa yardımcı oluruz.. 10 adet ilave yapacaklarmış...
    Bende 73 milyon tl.den başlayan fiyatlar yazdım.
    Bu tip projelerin arsa hariç m2 inşaaat maliyeti 1.500 euro oldu.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Kel gene mi istifa etti
    bir halt olacağı yok.

6s yenilince ülkeye yeşil soğan giremediği için mi yükseldi gece gece bu şey investingde yanlış görmüyorsam anlıkta 39 a doğru kafa atmış
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 965/981 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •