Sayfa 965/998 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop LIX

1. "Borsayı en başta gençler terk etti!"

"
    Son 4 ayda hisse senedi yatırımcı sayısında 1 milyon 171 kişi düşüş yaşandı. Yaş profillerine bakıldığında yatırımcı sayısındaki en hızlı azalış 30 yaş altı grupta oldu. Hisselerin zayıf performansı, halka arzların cazibesinin azalması ve mevduat gibi sabit getirili enstrümanlardaki risksiz getiri imkanı borsadan kaçışın nedenleri olarak sıralanıyor.
    "

https://www.dunya.com/kose-yazisi/bo...rk-etti/749677
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB yapmayın,batarsınız(prof memetabi)
    o derece diyorsun...

abkaya geçmiş olsun diyip.. sıradaki ben çok kazandım diyen vatandaşa geçelim.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    benim orta vade 4-6 ay arası uzun en fazla 1 sene şuanki konjöktörde ülkenin yönetim tarzından.
    Fırsat büyüklerde bence, küçükler bilançoyu 2 seneye zor toparlar

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    "Borsayı en başta gençler terk etti!"

"
    Son 4 ayda hisse senedi yatırımcı sayısında 1 milyon 171 kişi düşüş yaşandı. Yaş profillerine bakıldığında yatırımcı sayısındaki en hızlı azalış 30 yaş altı grupta oldu. Hisselerin zayıf performansı, halka arzların cazibesinin azalması ve mevduat gibi sabit getirili enstrümanlardaki risksiz getiri imkanı borsadan kaçışın nedenleri olarak sıralanıyor.
    "

https://www.dunya.com/kose-yazisi/bo...rk-etti/749677
    onlar hızlı yaşamı seven burada zengin olup gideceğini düşünen hızlı zzzzzzzzzooooooooo kuşağı çoğu çocuklarına anlatacak bugunleri bizde o yollardan geçtik , yediğin sopalar nasır yapar adama zamanla öğrenirsin birde ara dayak yememeyi öğrenirsen katlamaya başlarsın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Birilerinin sözüyle .!!!
    3 çocuk+++ yapan .!!!

Makarnacılar.!!!

Çöküş dönemine hoş geldiniz.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Halktan kopuk, sokaktan kopuk, ilçesindeki esnaftan, iş adamından, köylüden, çiftçiden kopuk idareci profiline tahammülümüz yoktur.†allahım bunu kim içi dedi..

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onlar hızlı yaşamı seven burada zengin olup gideceğini düşünen hızlı zzzzzzzzzooooooooo kuşağı çoğu çocuklarına anlatacak bugunleri bizde o yollardan geçtik , yediğin sopalar nasır yapar adama zamanla öğrenirsin birde ara dayak yememeyi öğrenirsen katlamaya başlarsın
    Çok bahtsız bir nesil...
    Coin piyasası, Pandemi sonrası Borsa yükselişi, Altın yükselişi, Halka arzlardaki anlamsız tavanlar...
    Adamlar hayatında düzeltme görmedi.
    Belki de çok şanslılar... Bilemedim.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 965/998 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •