Sayfa 968/1009 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Emlak vergilerinde fahiş artışlar gelebileceğine ilk dikkat çeken bendim bu forumda herkes ev arsa yatırım konuşurken. Şu an realiteye dönmek üzere. Asıl bombastik loba lobayı haber vereyim. Bu daha bir şey sayılmaz. Şu an asıl hedef gündemi bulandırıp ilk fırsatta kıdem tazminatlarını fona çevirip çöreklenmek üzerine kurulu. Bununla ilgili çalışmalarda sessiz ve derinden ilerlemekte.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş medyada emlak rayiç bedellerindeki anormal artışlar yazılmaya çizlmeye başlandı , ismi üzerinde " takdir komisyonu" ...

2. dünya savaşı sırasında aşkale sürgünlerine sebep olan meşhur takdir komisyonları...

10-15 seneye kadar (özelikle büyük şehirlerde) , herkesin konutunu zengin konut sınıfına sokup duble-trible emlak vergileri alacaklar...

Allahtan seçim var , başkan müdahale edebilir...ancak bunun kökünden halli yani

4 senede bir yeniden değerlendirme kaldırılmalı ..zengin konut hikayesinden vazgeçilmeli

büyük şehirler için konut vergisinde 3 kademeye geçilmeli

yani

-binde 2-binde 4-binde 6 ....

Kira stopaj uygulaması konutlarda dahil edilmeli ve beyan işleminden vaz geçilmeli...

2. Para, mal, mülk, hayat ve dahi Dünya bir illüzyondur.
    Saygılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tum sistem bizi altina almak uzere kurgulanmis..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Para, mal, mülk, hayat ve dahi Dünya bir illüzyondur.
    Saygılar
    TL bir iluzyon evren bir simulasyondur diyorum ben de..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Dudu bu ahtopodun baska gezegenden gelmis olabilir diyorlar.sonra sey olmasin.bizim oglani yedi diye mahkemeye verip burda kazanabilirler.aklima geldide[emoji39]

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

4 sene sonunda oldu elimizde 40bin dolarlık araba + 24 bin dolar nakit. 55 > 65 diyelim düz hesap.

Yanlışım varsa düzeltiniz.

ytd
    Eklemeyi unuttuğum nokta, o en son eldeki $65 binin içinde aylık 4bin küsür tl aylık ödediğiniz taksitler de var. 65 olmasın da 70 olsun son sayı.

Sonuç: Banka kimseyi yoktan zengin etmiyor benim hesabıma göre. Tamamen illusion.

ytd

Son 10 yilda faizlerin dibini gorduk.artik.cikisa gectik.daha onceki hedeflere dogru gidiyoruz duuuttt.100....

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Son 10 yilda faizlerin dibini gorduk.artik.cikisa gectik.daha onceki hedeflere dogru gidiyoruz duuuttt.100....
    Faizci hiçbir zaman kazanmaz...
    Belki eldekini korur.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 968/1009 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •