Yahu memlekette kimlerle uğraşıyoruz sabır....arapça bir söz var cevabıl ahmak eskutttttttttttttttt bu sözü oldum olası severim....![]()
Erdoğan: İsrail'i "savaş suçlusu" ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük Filistin Mitingi" etkinliğinde konuştu. Burada yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki
saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, katliamın en büyük sorumlusunun Batılı ülkeler olduğunu söyledi. Bölgede bir an önce barışın
tesis edilmesi gerektiğini kaydeden Erdoğan, İsrail'in Türkiye tarafından "savaş suçlusu" ilan edileceğini ve konuyla ilgili çalışmaların
başladığını bildirdi.
El Kassam Tugayları Sözcüsü:
“Arap ve İslam dünyasının liderlerine detaylarını ekranlardan izledikleri savaşın kalbinden sesleniyorum.
Biz, sizden ordularınızı harekete geçirerek Gazze'deki çocukları savunmak için savaşmanızı, en kutsal mabedinizi savunmanızı beklemiyoruz.
Ancak sınır kapısında bekleyen yardımları hareket ettiremeyecek kadar da mı acizsiniz?”
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Aciziz yonetenler maalesef oyle...Şov pesinde olunca gercekler görülmek istenmiyor..
Arapça laf varmış bu işlere uygun da ne denir ki bu kabile mensubuna... ben bilmemek Arap ben olmak Türk. Çölüne dön sen Habibi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri