Sayfa 968/1012 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yaşlandık gitti.
    20 seneye yakın aynı nick aynı avatar aynı durus aynı kalite aynı güzel insan

saygılar sevgiler..

Yahu memlekette kimlerle uğraşıyoruz sabır....arapça bir söz var cevabıl ahmak eskutttttttttttttttt bu sözü oldum olası severim....

Erdoğan: İsrail'i "savaş suçlusu" ilan edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük Filistin Mitingi" etkinliğinde konuştu. Burada yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki

saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, katliamın en büyük sorumlusunun Batılı ülkeler olduğunu söyledi. Bölgede bir an önce barışın

tesis edilmesi gerektiğini kaydeden Erdoğan, İsrail'in Türkiye tarafından "savaş suçlusu" ilan edileceğini ve konuyla ilgili çalışmaların

başladığını bildirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,067
    El Kassam Tugayları Sözcüsü:
    “Arap ve İslam dünyasının liderlerine detaylarını ekranlardan izledikleri savaşın kalbinden sesleniyorum.
    Biz, sizden ordularınızı harekete geçirerek Gazze'deki çocukları savunmak için savaşmanızı, en kutsal mabedinizi savunmanızı beklemiyoruz.
    Ancak sınır kapısında bekleyen yardımları hareket ettiremeyecek kadar da mı acizsiniz?”

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5. Aciziz yonetenler maalesef oyle...Şov pesinde olunca gercekler görülmek istenmiyor..

6. Arapça laf varmış bu işlere uygun da ne denir ki bu kabile mensubuna... ben bilmemek Arap ben olmak Türk. Çölüne dön sen Habibi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    20 seneye yakın aynı nick aynı avatar aynı durus aynı kalite aynı güzel insan

saygılar sevgiler..
    Avatar balaban ablanın hediyesi. Oda kayboldu gitti.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Avatar balaban ablanın hediyesi. Oda kayboldu gitti.
    kimler geldi kimler gecti cezacı güneysu ne oldu abi hemsehrin hep ceza verirdi bana.
    refababa. var saygın abim ALLAh uzun ömür versin onu cafede görüyorum güzel insan..

Sayfa 968/1012 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •