Sayfa 969/975 İlkİlk ... 469869919959967968969970971 ... SonSon
Arama sonucu : 7797 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop LXIV

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bana bunlarla gel.

11 bine kadar alması lazim çok para lazım cooook.

2. 2.38-2.39 bandı geri çekilme bugun bekliyordum 2.40 gösterdiler o ara RTE kredi garanti fonu olayı ortaya attı badem bofası sattığını geri aldı , gerçi bu fon hikayesinin detayı nedir bilinmiyor günlük ınsıder fiyatlaması kime verecekler kobilere mi , şirketlere mi büyüklüğü bir sürü hikayesi var dağ farede doğura bilir bakalım ne çıkacak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam üüleyse dayucuğum olayı şindi anladım, garaparayı aklamak içün sanal para icat etmişler.
    en azından ben öyle düşünüyorum abi. aşağıdaki netten aldığım bilgiler doğruysa bitco sistemi saniyede 3 ila 7 işlem geçebilir. çok düşük dünya ticaretinde para olarak kullanılmasına daha çok var .. karşılaştırma için misal Visa saniyede 65 bin işlem geçerim demiş..

fakat işin bu taraflarına zamanında bakarak ikna olmamıştım.
    halbise sen gara tarafa baksana değğmi o taraftaki adamın derdi işlemin 20 dakika sürmesi değil kine. isterse 1 ay sürsün ğizli olsun.

tabi sonradan fiyat miyat gidiyor derken bir sürü normal insan da girdi sisteme.

The transaction processing capacity maximum estimated using an average or median transaction size is between 3.3 and 7 transactions per second

VisaNet, provides secure and reliable payments around the world, and is capable of handling more than 65,000 transaction messages a second.

4. Calibra abi bizim kafa basmıy ama Emlakın kafa zehir gibi, halbuse, zamanında internet adresi alana kadar sanal para platformu kursaydı şindi uluslararası gizli para transferi yapardı
    Bu bitco kimin icadı kimin aklına geldiyse, sistemdeki eksiği görmüş ve mikemmel açığını bulmuş
    Belkide geleceğin dünyada tek geçerli parası olucak
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Yanniz ilgili yerler bağımsızlığını ilan etmiş gibi takılıyor. Ritmi tutturamamis

6. EVREN ALANKUŞ
    @evrenalankus
    ·
    1 sa
    Erdoğan’ın bügün yaptığı grup toplantıdındaki Pazarlık konuşmasına cevap tam olarak böyle olmalı!

Özgür Özel’in mart ayında söylediği gibi:
    “Mevcut Anayasa'ya bile uymayanlarla anayasa masasına oturmayız, nokta"

Sandığı getir bu ülkenin yeni İktidarı CHP o Anayasayı yapar!

https://x.com/evrenalankus/status/1925525643514486946

yalovalı iyi dinle nokta
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi senin anlayamadığın ne biliyormusun muhalefet diyorki RTE şuanki anayasaya uymuyor benim onunla yeniden aynı masaya oturmam söz konusu değil diyor.Komisyon vs kurma işleri günü kurtarma hava dağıtma işleri artık bunu kimse yemiyor .
    bu arkadaşın yazdığı senaryonun olma olasılığı binde 1 bile değil. nedenlerini yazmakla uğraşmayacağım, zaten kendisi teorisinin gerçekleşeceği tarihi yazmış, o tarihte halen buralarda olursa teorisinin tutmadığında kendisine hatırlatırız.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yanniz ilgili yerler bağımsızlığını ilan etmiş gibi takılıyor. Ritmi tutturamamis
    Kapat müzüü emlak, alper coştu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 969/975 İlkİlk ... 469869919959967968969970971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •