2.38-2.39 bandı geri çekilme bugun bekliyordum 2.40 gösterdiler o ara RTE kredi garanti fonu olayı ortaya attı badem bofası sattığını geri aldı , gerçi bu fon hikayesinin detayı nedir bilinmiyor günlük ınsıder fiyatlaması kime verecekler kobilere mi , şirketlere mi büyüklüğü bir sürü hikayesi var dağ farede doğura bilir bakalım ne çıkacak
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
en azından ben öyle düşünüyorum abi. aşağıdaki netten aldığım bilgiler doğruysa bitco sistemi saniyede 3 ila 7 işlem geçebilir. çok düşük dünya ticaretinde para olarak kullanılmasına daha çok var .. karşılaştırma için misal Visa saniyede 65 bin işlem geçerim demiş..
fakat işin bu taraflarına zamanında bakarak ikna olmamıştım.
halbise sen gara tarafa baksana değğmi o taraftaki adamın derdi işlemin 20 dakika sürmesi değil kine. isterse 1 ay sürsün ğizli olsun.
tabi sonradan fiyat miyat gidiyor derken bir sürü normal insan da girdi sisteme.
The transaction processing capacity maximum estimated using an average or median transaction size is between 3.3 and 7 transactions per second
VisaNet, provides secure and reliable payments around the world, and is capable of handling more than 65,000 transaction messages a second.
Calibra abi bizim kafa basmıy ama Emlakın kafa zehir gibi, halbuse, zamanında internet adresi alana kadar sanal para platformu kursaydı şindi uluslararası gizli para transferi yapardı
Bu bitco kimin icadı kimin aklına geldiyse, sistemdeki eksiği görmüş ve mikemmel açığını bulmuş
Belkide geleceğin dünyada tek geçerli parası olucak
Hamdım Piştim Yandım
EVREN ALANKUŞ
@evrenalankus
·
1 sa
Erdoğan’ın bügün yaptığı grup toplantıdındaki Pazarlık konuşmasına cevap tam olarak böyle olmalı!
Özgür Özel’in mart ayında söylediği gibi:
“Mevcut Anayasa'ya bile uymayanlarla anayasa masasına oturmayız, nokta"
Sandığı getir bu ülkenin yeni İktidarı CHP o Anayasayı yapar!
https://x.com/evrenalankus/status/1925525643514486946
yalovalı iyi dinle nokta
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri