2.38-2.39 bandý geri çekilme bugun bekliyordum 2.40 gösterdiler o ara RTE kredi garanti fonu olayý ortaya attý badem bofasý sattýðýný geri aldý , gerçi bu fon hikayesinin detayý nedir bilinmiyor günlük ýnsýder fiyatlamasý kime verecekler kobilere mi , þirketlere mi büyüklüðü bir sürü hikayesi var dað farede doðura bilir bakalým ne çýkacak
en azýndan ben öyle düþünüyorum abi. aþaðýdaki netten aldýðým bilgiler doðruysa bitco sistemi saniyede 3 ila 7 iþlem geçebilir. çok düþük dünya ticaretinde para olarak kullanýlmasýna daha çok var .. karþýlaþtýrma için misal Visa saniyede 65 bin iþlem geçerim demiþ..
fakat iþin bu taraflarýna zamanýnda bakarak ikna olmamýþtým.
halbise sen gara tarafa baksana deððmi o taraftaki adamýn derdi iþlemin 20 dakika sürmesi deðil kine. isterse 1 ay sürsün ðizli olsun.
tabi sonradan fiyat miyat gidiyor derken bir sürü normal insan da girdi sisteme.
The transaction processing capacity maximum estimated using an average or median transaction size is between 3.3 and 7 transactions per second
VisaNet, provides secure and reliable payments around the world, and is capable of handling more than 65,000 transaction messages a second.
Calibra abi bizim kafa basmýy ama Emlakýn kafa zehir gibi, halbuse, zamanýnda internet adresi alana kadar sanal para platformu kursaydý þindi uluslararasý gizli para transferi yapardý
Bu bitco kimin icadý kimin aklýna geldiyse, sistemdeki eksiði görmüþ ve mikemmel açýðýný bulmuþ
Belkide geleceðin dünyada tek geçerli parasý olucak
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
EVREN ALANKUÞ
@evrenalankus
·
1 sa
Erdoðan’ýn bügün yaptýðý grup toplantýdýndaki Pazarlýk konuþmasýna cevap tam olarak böyle olmalý!
Özgür Özel’in mart ayýnda söylediði gibi:
“Mevcut Anayasa'ya bile uymayanlarla anayasa masasýna oturmayýz, nokta"
Sandýðý getir bu ülkenin yeni Ýktidarý CHP o Anayasayý yapar!
https://x.com/evrenalankus/status/1925525643514486946
yalovalý iyi dinle nokta
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri