Sayfa 97/188 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon
Arama sonucu : 1504 madde; 769 - 776 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Bakma sen onlara, adamlar 400 lira kar gelir dedi, kar 3000 lira geldi, 4 ay sonra hedef fiyatını 90 TL olarak revize ederler utanmadan
    Çeyreklik kar tahmini yanlış olabilir o ayrı konu fakat hisse fiyatı 39 civarlarında işlem görürken hedef fiyat 34 TL demek dalga geçmekle eş değerdir bence hiç görüş belirtmesinler daha mantıklı olacaktır hisse için.

2.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Çeyreklik kar tahmini yanlış olabilir o ayrı konu fakat hisse fiyatı 39 civarlarında işlem görürken hedef fiyat 34 TL demek dalga geçmekle eş değerdir bence hiç görüş belirtmesinler daha mantıklı olacaktır hisse için.
    Ortak ben sana hedef fiyat 20 TL deyip sonra da 70-80-90 a giden bir çok hisse sayarım, onlar benim için yok hükmündedir, 2 hafta önce ansgr ceosu röportaj vermişti, attığımız adımlar sayesinde 2.çeyrekte güzel kar ettik ve amacımız bunu arttırarak sürekli hale getirmektir demişti, geçenlerde 200 tane sağlık alanında şube açtık dediler yani şirlet çalışıyor gerisi fasa fiso

XSGRT %3 civarı primli bu yüksek enflasyonda daha iyi ralliler yaşayacağız.ytd
    Anadolu Sigorta rallisine devam ediyor ayrıca yabancı oranın düşük olması tuhaf durum.

Ortak ben sana hedef fiyat 20 TL deyip sonra da 70-80-90 a giden bir çok hisse sayarım, onlar benim için yok hükmündedir, 2 hafta önce ansgr ceosu röportaj vermişti, attığımız adımlar sayesinde 2.çeyrekte güzel kar ettik ve amacımız bunu arttırarak sürekli hale getirmektir demişti, geçenlerde 200 tane sağlık alanında şube açtık dediler yani şirlet çalışıyor gerisi fasa fiso
    Ortak karlılık artan ivmeyle devam ederse orta vade 3 haneli rakamlar konuşulur buda doğal bir olaydır.
    Yazdığınız gibi 3,çeyrektede beklenti üstü kar açıklayabilir ytd.Zaten Anadolu Sigorta diğer rakipleri Ak sigorta ve Raysg ucuz hisse olduğu gerçeğidir.

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Terslik olmazsa 40 civarlarında kalıcılık sağlaması önemlidir mantıklı olandır ytd.
    Sigorta Endeksi % 4,26 primli şuanda.
    Seansı 40 civarlarında kapatsın benim için iyi kapanıştır ytd.

Bankacılık endeksinin general bankası Garanti bankasıdır lakabıdır.Sigorta endeksinin generali Anadolu sigortadır

7.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Seansı 40 civarlarında kapatsın benim için iyi kapanıştır ytd.
    Ortak 45 olsa satacak mısın? Bence hayır.... 36 olsa satacak mısın? Bence yine hayır karlılığa ve hedefe odaklanmak lazım

Ortak 45 olsa satacak mısın? Bence hayır.... 36 olsa satacak mısın? Bence yine hayır karlılığa ve hedefe odaklanmak lazım
    Ortak benim işim bitti satmam bekliyorum.ayrıca aynı hissede trade yapamıyorum.
    Karlılık ve hedef mantıklı olan.

Sayfa 97/188 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •