Sayfa 97/949 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 7585 madde; 769 - 776 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Merhaba Deniz Hocam,
    Ben de sabahtan beri 15 dakikalikta takib ediyordum. Kirdi, pullback te yapti haydi hayirlisi.

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    eşegi dinlendiriyor bu eşek canı yanmadan atı geçemez şimdilik bir kaç gün oyalandı haftaya yeni bir atak gelir ümidiyle
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    sevgili hocam 215 i kırdı derler ama bence 223 ü kırmadan bir cacık olmaz onu da haftaya bekliyorum şimdilik yarın gaz verip bas geri diyecek gibi geliyor bana bakalım bu tahtacıya pek akıl sır da ermez ama kısmete
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili hocam 215 i kırdı derler ama bence 223 ü kırmadan bir cacık olmaz onu da haftaya bekliyorum şimdilik yarın gaz verip bas geri diyecek gibi geliyor bana bakalım bu tahtacıya pek akıl sır da ermez ama kısmete
    202-225 bandında şu anda 225 kırılırsa 250 bandına rahat atar kendini hızlı gider oraya

4. tahtacının kafasındaki patter/desen bu şekilde olabileceğini tahmin ediyorum. 105 bar otesinde formasyon tamamlanacaktır benim öngörüm gerçeklelirse

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    tahtacının kafasındaki patter/desen bu şekilde olabileceğini tahmin ediyorum. 105 bar otesinde formasyon tamamlanacaktır benim öngörüm gerçeklelirse
    Sayın Denizkiraz hocam: 105 bar ötesi olarak neresini kastediyorsunuz? Zirveyi geçermi acaba?

6. Gübre fiatları son bir yılda 3 kat arttı
    liman kapasite artırımı çed 14 aralıkta
    birde bae liman yatırımı acaba dedirttiriyor
    sermaye artırımı olabilir 2022 de
    seneye burası darphane olur
    borsada beklenti önceden satın alınır.
    şiddetli ve kuvvetli izlemeye aldım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by muhguv Yazıyı Oku
    Sayın Denizkiraz hocam: 105 bar ötesi olarak neresini kastediyorsunuz? Zirveyi geçermi acaba?
    105 iş günü en geç hcm. ondan önce de formasyonu tamamlayabilir

Sayfa 97/949 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •