Sayfa 97/903 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 7220 madde; 769 - 776 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ortak senın fallar bu ara tutmuyor gıbı ne dersın..kekoya selam soyle anahtarını almaya gelecekmış de:=),,sağda solda portfoy şhow yapıyor ,,ekran resmını aldım,,

gesanın maşallahı var dağ gıbı dıyor ,portfoyun üçte bırını burada bırakmıştım ,şimdi keşke onuda alfasa taşısaymışım dıyorum,,ama kalanı artık gesanda bıraktık,,başlarsa sağlam koşacak ..
    Tebrikler dostum..gerçekten de doğru bir karar vermişsin.. ben bu şekilde devam edecem görünüyor...gesanın beklentilerinin gerçekleşmesine az süre kaldı..arz gerçekleşmek üzere..panel fabrikası da önümüzdeki ocak ayında faaliyete girebilir...sunjunior içinde yurtiçinde bir firma ile anlaşabilirler....yılbaşından sonra da bir çok binanın çatısına artık gesler kurulmaya başlanacak...sektöre iş alanı çok açıldı...başvurulan ges ve res santrallerinin mali tutarı ise çok fazla...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    4000 lot oldu hadi başkan elini korkak alıştırma
    Bu hsbc başkanını sevdim, yatırım finans başkanını sevmemiştim. Yukarı bir hareket olacak gibi bakalım 247den dönecek mi yine

3. kwon dostum senin alfas sallanıyor...bir türlü tavan yapamıyor...acaba fuul satıp buraya gelme vaktin gelmedi mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Bende de bir miktar alfas var harikalar yaratıyor. Bizim aptal tahtacımız 300 gösterip şimdi 247'yi direnç yapmış edasında. BIKTIK sayın tahtacı 260 üzerine at artık şu tahtayı yeter.
    Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

5. Bu beklentiler olmasaydı şimdi halimiz nasıl olurdu acaba ? Smartg veya yeotk'e göre sağlam durdu diyoruz ama bu beklentilere rağmen muadillerinin hala çok gerilerinde..
    Bıktık ulan tahtacı ama bu satacağız anlamına gelmez. Hızlan artık..
    Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

6. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kwon dostum senin alfas sallanıyor...bir türlü tavan yapamıyor...acaba fuul satıp buraya gelme vaktin gelmedi mi ??
    Dostum ALFA web sitesine baktim, hic guven vermedi, cok ufak firma, bence GESAN yanina yaklasmaz
    niye bu akdar revacta anlamadim, BISTE Krallar belli bu sektorde SMART, GWIND, GESA, KONTR, ENERJISA baska varmi bilmiyorum
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

8. 256 ve üzeri olmalisin

Sayfa 97/903 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •