-
BTK ile Instagram yetkilileri saat 13.00'te görüşecek-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Son düzenleme : Zeplin; 05-08-2024 saat: 12:09.
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:
Yıllık tüketici enflasyon oranının Ağustos ayında düşük % 50’li düzeye, Eylül ayında ise % 50’nin altına gerileyeceğini tahmin ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
-
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu:
"Instagram'ın açılması konusunda yapılan görüşmelerde tam istediğimiz sonucu alamadık.
Bu işi bugün bitirebileceğimizi düşündüm ama olmadı. Instagram konusunda bir ilerleme yok."
-
Parliament ve Marlboro’ya bugün gelen zam sonrası Winston grubuna da zam yapıldı
-
Erdoğan : İsrail’e karşı açılan soykirim davasına çarşamba günü müdahil olma talebiyle başvuru yapacağız
-
Erdoğan: "Haziran itibarıyla enflasyonda başlayan düşüş süreci Temmuz'da biraz daha belirginleşti. Önümüzdeki aylarda bu eğilim hızlanarak devam edecek"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri