Sayfa 970/1005 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    en kral üni. mezunda olsan dil de bilsen illa birilerini yalayacaksınki işin yolunda gitsin yoksa ağzına zıçıyorlar..
    Haksızlıklar illa ki vardır da bu tip söylemlerle gençlerin içini karartmamak lazım.

Kalbur üstü üniversite bitirip dil bilen biri ülkede özel sektörde iş bulabilir... iyi yerlere de gelebilir.

Yurt dışına çalışabilir özellikle yazılım alanında bu çok mümkün.

ya da sağlık sektöründe doktor, fizyoterapist, psikolog, diyetisyen gibi birşeyse ve işi biliyorsa kendisi yer açıp baya iyi rakamlar kazanabilir.

hayvan sağlığı veteriner veteriner teknikeri gibi alanlar oldukça popüler şu ara iş bulur kendi yer açar vs vs imkanlar var. bunlarda da iş bilgisine göre kazancın üst sınırı yok açıkçası..

2. Bu senaryoda overqualified diye red yemekte mümkündür. Yaşanmıştır. Yazılım konusunda yurtdışında çalışma ciddi şekilde daralıyor.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Haksızlıklar illa ki vardır da bu tip söylemlerle gençlerin içini karartmamak lazım.

Kalbur üstü üniversite bitirip dil bilen biri ülkede özel sektörde iş bulabilir... iyi yerlere de gelebilir.

Yurt dışına çalışabilir özellikle yazılım alanında bu çok mümkün.

ya da sağlık sektöründe doktor, fizyoterapist, psikolog, diyetisyen gibi birşeyse ve işi biliyorsa kendisi yer açıp baya iyi rakamlar kazanabilir.

hayvan sağlığı veteriner veteriner teknikeri gibi alanlar oldukça popüler şu ara iş bulur kendi yer açar vs vs imkanlar var. bunlarda da iş bilgisine göre kazancın üst sınırı yok açıkçası..
    Sıradan bir insan

3. teşekkürler dayucum ..araştırıyorum..teyze çocukları amrikada..adamlar triplex şato almışlar..sen de gel diyor..dil öğrenecem kaçacam burdan..bahçeyi de alanın kıçına girsin..artık üretim yok..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum komşu mahallede bi yer ayarlarız sen taşın bizim yanımıza rahat edersin, siyaset evrim geçirdi artık kimin eli kimin cebinde belli değil
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bozkurt verdi mi paraları dönünce arayın kokoreç yemeğe götüreceğim 2 nizi
    yok nerdeeeeeeeeee
    para kesesi sırtındamı ne dikiliymiş onun

temmuzun 30 unda iş başı yapacağım.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5. Karaduman dayuyu dinleyen genc gider en yakın köprüden aşağı atar kendini Calibra abi
    Önce kollarımızı bi jiletleyelim bile demez
    Hamdım Piştim Yandım

6. elinde kaldı.

iyi tatiller bear abi )

bozkurt geri ver ulan paralarımızııııııııııııııııııııııııııı ....

tatile çıkıyozz....

şerefizlik yapma

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    teşekkürler dayucum ..araştırıyorum..teyze çocukları amrikada..adamlar triplex şato almışlar..sen de gel diyor..dil öğrenecem kaçacam burdan..bahçeyi de alanın kıçına girsin..artık üretim yok..

Sayfa 970/1005 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •