Sayfa 971/1015 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Viop LIX

hiç bana TÜPRAŞ deme

o şerefli tahtacısı yüzünden, tepeden açtığım şortta duramadım

KARADENİZ yokken... onun gibi hissenindeee, orada işlem yapamında (bizler hariç, palaya diyom )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abka dayucuğum burası twittir yorumcularına benzemez, geyik meyik böbreği satıp lönkledim yazdın, tepki alman doğal
    ben espirisine yazdığını biliyorum ama kusura bakma böbreğin gitti bi kere
    Tüp bugün düşseydi çıtak dayucuğum neler neler yazardı bana bu işler büüle
    Abi var mı tanıdık SAKATAT çı?

3. Borsa işi bitti eski bisti aramayın artık
    Artmaz demiyorum eski performanslar artık asla olmayacak
    Endeks 7200 de birçok kağıt 5000 6000 seviyesine indi
    Endeks 9000 üzeri aynı kagitlar endeksin 7500 seviyesine çıktılar.
    Endeks düşe kalka sürüne sürüne yukarı gidecek 11 12 binlere ama yine aynı birçok kağıt anca 9000 seviyelerine gelebilecek.
    Hiçbir kağıt 1 2 harici bırak eski zirvelerini %50 sini geri alamayanlar var.
    Bedelsiz açıklayan süper kağıt denilen pgsus
    1000 den düşüyor 650 ye bugün düşüşün %50 sini anca geri alabildi
    Tüm buyuk kagitlarda durum budur
    Aylık taşıma maliyeti + enflasyon kaybını da katarsak kağıtların çoğu endeksin 5000 seviyelerinde

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hiç bana TÜPRAŞ deme

o şerefli tahtacısı yüzünden, tepeden açtığım şortta duramadım

KARADENİZ yokken... onun gibi hissenindeee, orada işlem yapamında (bizler hariç, palaya diyom )
    Bahele bahaneye bak, Puahahahhahsh
    Tohatlı abi zabaaan köründe spot açılmadan başladı şortlamaya, sen uyu o götürsün paraları
    Yarın ne yapıp edip şortları giymeye çalışalım yohusa herif bistti gömücek, bunun gözü göz değil dayu
    Hamdım Piştim Yandım

KEREM ABİ gelince beni bul

dolarcılara sardım bu ara

ben diyom kasada dolar yok, onalr diyo brüt, swap,mıwap, ihracatçının dolarını alıyorlarmış neyim... vaa

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn çıtak yanlış bilip yanlış söylüyorsunuz,işin doğrusu sn heval in de belirttiği gibidir.Merkez çok uzun süredir olmıyan bir parayı satıyor.Forumda eskiden bu konu çok tartışılmıştı demek ki topiğin sürekli müdavimi değilsiniz.Merkez net rezervi başka brüt rezervi başka ,brütden satar da net de çok ama çok eksiye düşer.Lübnan gibi ))))))))
    şu LÜBNAN hikayesini bir daha anlat

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Mahalle berberi gibi, illa değdirecek.

Sen orda da bi numara çekersin ya....du bakalım. Birden hızlanırsa, yolun sonu geldi demektir,

SP500 Psikopatı
    Müteakiben

Güncel durum;

Mahalle berberi gibi değdirdi...hedefteyiz...her an her şey olabilir...bazı baba kağıtlarda hala eksik dalga kaldı gibi..ama zirvelerde her şey mübah...eksik kalabilir...failed olabilir...savrulabilir....v.s.

Şimdi de, acaba şöyle bi ıkınsam, kuyruk da çıkartabilir miyim diyor. Altına kaçırmayacaklarına inanırsa, veya şunu(mavi) son kez çizecek kadar Voltran oluşturabilirse, yapar son dalgası eksik kalan baba kağıtlarla...double zigzagla düşer de sert üçlü kalkarsa mavi, yok minik 5 liyi tamamlarda, 1-2 deyip Ceranimoo diye bağırırsa yeşil...

Yani, iki tabancasında da mermi bitti...kolunda bilekte veya paçasında son bi 6.35 lik saklıyor olabilir Kirli Harry...YTD

Bizim Pala' nın da göbek adı 'Con Sınov' sanırsam...veya 'Yusuf' da olabilir bilemedim şimdi..

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bunu not ettim...GÜÇLÜ GURUP-GIDA SEKTÖRÜ vs..diğer maddelerimle uyumlu..

Öyle %20-40 ile işim olmaz..TRADE YOK...Hedef (aldığım noktadan sonra) min %100 olmalıdır(dolar bazlı)
    Ülker, dondurulmuş gıda devi Kerevitaş'ı aldı
    Ülker, Alman ve Türk ortağın davalı olduğu SuperFresh'in üreticisi şirketin çoğunluk hissesini ele geçirdi

Güncelleme: 24.06.2008 - 08:50

Ülker, dondurulmuş gıda devi Kerevitaş'ı aldı

BORSA FİYATININ ALTINDA ALIM

Ülker'in şirket yönetimine sahip olmasıyla Türk ve Alman ortaklar da yıllardır süren davalarını geri çekti. Türk ortak Merzeci Holdig'den yapılan açıklamada Schöller Holding'e karşı açılan davada ileri sürülen tüm taleplerin geri çekilmesine ve bunlardan feragat edilmesine karar verildiği belirtildi. Kerevitaş'ın dünkü borsa değeri 49 milyon YTL'ydi. Ülker'in yüzde 51 için ödediği 20.3 milyon YTL gözönüne alındığında şirket piyasa değerinin 40 milyon YTL olması gerekiyor. Ülker böylece Kerevitaş'ı borsa değerinin yüzde 20 daha altında almış oldu. Piyasa değerinin yüksek olmasında şirketin satılacak olması nedeniyle hisse fiatının son 1 yılda yüzde 100. son bir ayda ise yüzde 30 atrmış olması etkili oldu.

https://www.haberturk.com/ekonomi/ma...erevitasi-aldi

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Neyi görüyon çıtak dayucuğum eğer bistte açığa satış serbest olmuş olsaydı bugün çoğu tahta ya devre keser yada tabana yapışırdı. Herif damperliyi dayamış senin en kral tahtan aselsi bile amele sümüüü gibi yapıştırdı yere, gelmiş benim tüpe laf ediyon gıcık mıstık gibisin az ötede oyna, başka kaat mı yok
    Sayın Bozkurt hisse net te hiç yazmayan çok sayıda fanın var petkim trade lerine senkron olup bir miktar para kazandılar Petkim hikayesini bitirdiğinde üzüldüler.

Şimdi Tüpraş ta senle senkron olmaya çalışıyorlar
    Aman diyim müzik bitti diye senin topikte de bir uyarsan
    Gençler çok ateşli seni şıh ilan ettiler varlığından habersiz olduğun müritlerin var

Habarın olsun

Sayfa 971/1015 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •