Sayfa 972/1004 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Türkiye 'de elektrik kesintisi olacağını sanmıyorum. Tüm alt yapısı yerli ve milli yazılım ve donanımla yeniden düzenlendi, düzenleniyor...

Eskiden her şeyi ile özellikle Siemens ürünlerine mecburken şimdi sırasıyla tümü yerli üretime dönüyor...

Atıl duran barajlar yeniden milli üretimle hayata geçiriliyor. Bizzat yerinde gözlerimle gördüm...

Nereden mi biliyorum? deseniz. İşin başındaki kişi yakın arkadaşım. Öyle gizli bilgiler de değil bunlar. Basın açıklamaları yapılıyor ama büyük medyalar habere gerekli önemi vermiyor...
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    O onlemler ulkemizde 4 yil once alinmaya baslandi, halloldu biliyorum.Merak etmeyin.
    Değerli dostlar , çok memnun oldum ben neden söyledim TV de konuşuyorlardı evet ama uzun bir zaman önce biz de gerekli akımı saglayamadik ve kısa bir süre Avrupa sisteminden atıldık , demekki düzeltildi program olayın sabotaj şeklinde olacağını belirttiği için ilgimi çekti bir de Pakistan I görünce , iyi memnun oldum , selamlar

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ilaçla yatırım arasındaki makas çok ciddi açıldı dostum
    ne dersin?
    Bu makas, eski ortaklık yapısı ki bunlar hisseleri birbirlerine geçmiş şirketlerdi değişmedi ise mutlaka ecilc lehine kapanmalı diye düşünüyorum.Sahsi fikrim .

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu makas, eski ortaklık yapısı ki bunlar hisseleri birbirlerine geçmiş şirketlerdi değişmedi ise mutlaka ecilc lehine kapanmalı diye düşünüyorum.Sahsi fikrim .
    Ilacın sadece kartal daki arsası 300 dönüm civarı ciddi para kaynagi idi topigine de bir bakmak lazım şimdi merak ettim ama para biliyorsun 2A ya bağlı ve uyuz eşeği dehledim yürüyor ağır ağır.

4. valla lokmanda tahta yapıcı yok

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    valla lokmanda tahta yapıcı yok
    tahtada 500 k işlem yapılıp da sadece iki kurum 120 k mal alabiliyor.

6. Şimdi ecilc forumuna baktım inanılmaz ben ne demiş sem aynı şeyleri yazmışlar şimdi Kuran üzerine yeminlesmemiz lazım kim kime baktı diye 😁😁😁

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdi ecilc forumuna baktım inanılmaz ben ne demiş sem aynı şeyleri yazmışlar şimdi Kuran üzerine yeminlesmemiz lazım kim kime baktı diye 😁😁😁
    Koçari dostum burada ciddi izleniyoruz hissi oluştu bende 😁😁😁 ,korkuttu biraz beni yeni bı yer açalım 3. Sayfa gazete haberleri odası gibi falan mı acaba ???😁

8. lokmanda mery iyi iş çıkarıyor
    miniminnacık hacimle 120 k mal aldı.

Sayfa 972/1004 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •