Sayfa 971/1004 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Analiz- Analitik Görünüm (Ak Yatırım)

BIST100 dün gün içerisinde 1552 seviyesine yaşanan geri çekilmenin ardından tepki
    yaşadı. Kapanış 1569 seviyesinde gerçekleşti. BIST'te 1505 seviyesinden başlayan
    tepki çabası geçerli durumda. Hareket halen 1570/75 direnç bölgesiyle sınırlı
    olsa da kısa periyot için destek bölgesi üzerindeki hareket korunuyor. Dolayısıyla
    endekste olumlu teknik görünüm ve iyimserliğin devam ettiğini belirtmemiz
    mümkün. Endekste 1570/75 bandı üzerini, yükseliş eğiliminin daha da güçleneceği
    bölge olarak değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu bant üzerinde 1600/25 seviyesine
    yönelik yeni bir hareketlenme mümkün olabilecektir. BIST'te saatlik periyot
    için 1535/20 seviyesini yakın destek, 1505 seviyesi altını zayıflama bölgesi
    olarak değerlendirmeye devam ediyoruz. Bant üzerindeki hareketin korunması yukarı
    yönlü beklentinin güçlü kalmasına yönelik işaret olarak görülebilir. BIST100'de
    1535/20-1505-1490 destek, 1570/80-1600-1625 direnç olarak belirtilebilir.

Raporun Tamamı:

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şahsın söylediğinden anladığım en az 15 günluk bir kaos süresine( şu, elektrik,benzin yok banka kartları çalışmıyor vb) dayanmak üzere , mesela bir köy evinde yeterli güvenlik, besin maddesi , su ve yakıt depolanması gerekli tabii bu köydeki köylülerin de size saldirmamasi lazım 😁, biraz paranoyak olmak dozu kacmadigi sürece faydalıdır diye düşünüyorum ,kontrollü paranoyaklik diyelim.
    ilaçla yatırım arasındaki makas çok ciddi açıldı dostum
    ne dersin?

Türkiye 'de elektrik kesintisi olacağını sanmıyorum. Tüm alt yapısı yerli ve milli yazılım ve donanımla yeniden düzenlendi, düzenleniyor...

Eskiden her şeyi ile özellikle Siemens ürünlerine mecburken şimdi sırasıyla tümü yerli üretime dönüyor...

Atıl duran barajlar yeniden milli üretimle hayata geçiriliyor. Bizzat yerinde gözlerimle gördüm...

Nereden mi biliyorum? deseniz. İşin başındaki kişi yakın arkadaşım. Öyle gizli bilgiler de değil bunlar. Basın açıklamaları yapılıyor ama büyük medyalar habere gerekli önemi vermiyor...

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şahsın söylediğinden anladığım en az 15 günluk bir kaos süresine( şu, elektrik,benzin yok banka kartları çalışmıyor vb) dayanmak üzere , mesela bir köy evinde yeterli güvenlik, besin maddesi , su ve yakıt depolanması gerekli tabii bu köydeki köylülerin de size saldirmamasi lazım [emoji16], biraz paranoyak olmak dozu kacmadigi sürece faydalıdır diye düşünüyorum ,kontrollü paranoyaklik diyelim.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında MIRI Strategic Emerging Markets Fund LP
    tarafındanKuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK
    tarafındanKAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül
    edildiğianlamına gelmez.

toprağım şunun içeriğinede bi bakarmısın
    telefonum gene devre dışı kaldı.

5. Selamünaleyküm abi adamlar 15.43 ten 245000 almışlar

6.  Alıntı Originally Posted by afatsumi Yazıyı Oku
    Selamünaleyküm abi adamlar 15.43 ten 245000 almışlar
    teşekrürler kardeşim.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şahsın söylediğinden anladığım en az 15 günluk bir kaos süresine( şu, elektrik,benzin yok banka kartları çalışmıyor vb) dayanmak üzere , mesela bir köy evinde yeterli güvenlik, besin maddesi , su ve yakıt depolanması gerekli tabii bu köydeki köylülerin de size saldirmamasi lazım 😁, biraz paranoyak olmak dozu kacmadigi sürece faydalıdır diye düşünüyorum ,kontrollü paranoyaklik diyelim.
    O onlemler ulkemizde 4 yil once alinmaya baslandi, halloldu biliyorum.Merak etmeyin.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Türkiye 'de elektrik kesintisi olacağını sanmıyorum. Tüm alt yapısı yerli ve milli yazılım ve donanımla yeniden düzenlendi, düzenleniyor...

Eskiden her şeyi ile özellikle Siemens ürünlerine mecburken şimdi sırasıyla tümü yerli üretime dönüyor...

Atıl duran barajlar yeniden milli üretimle hayata geçiriliyor. Bizzat yerinde gözlerimle gördüm...

Nereden mi biliyorum? deseniz. İşin başındaki kişi yakın arkadaşım. Öyle gizli bilgiler de değil bunlar. Basın açıklamaları yapılıyor ama büyük medyalar habere gerekli önemi vermiyor...
    Medyanin bircok seye kör oldugu konusu cok dogru. Mesela Haberlerde tanzanyada bisikletten dusen adami izliyoruz fakat aspilsanin kurdugu fabrikayi yada nasil mucizevi islerle ugrastigini kimse anlatmiyor. Bunun gibi yuzlercesi yapiliyor ama bizim medya korona ve abd secimleri ile gunu tamamliyor maalesef.

Sayfa 971/1004 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •