Sayfa 972/1009 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Reyiz maasi zamli yatirdi, dolares de biraz dustu diye dolar bazinda emekli maasim yine 300 dolar uzerine atti..

Bayram ikramiyesi de yatmis...

Para veren altin bulsun diyorum

Syg,
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Cadde çocuğu emekli maaşlarına da sulanır şimdi.
    Milletten para fışkırıyore...
    Halbuki cücük gibi para.
    Bu çarşamba , semt pazarında bozuk Türkçesiyle bağıran eleman '' emekliler haydi yine yaşadınız. 250 tl. yi kaptınız. Bize gelince sebze pahalı diyorsunuz. Siz yatarak para alıyorsunuz, bakın ben kaç saattir ayaktayım '' diyor. Karşısında yaşlı kadınlar ise sanki matrah bir şeymiş gibi , tiyatro oynanıyormuş gibi gülüyorlar. Açtım ağzımı yumdum gözümü derler ya..... Adam tezgahtan kaçtı gitti. Bir de polisi arayarak ekip istedim ve şikayetçi oldum. halkı kin ve nefrete teşvik etmekten karakolda ifadesi alındı.

Susa susa bu hale geldik ! Yıllarca '' köpek gibi '' çalışarak hak ettiğimiz maaşımıza bile göz diken asalaklara taviz yok.

2. Ankara da ekmeğe sessiz zam oldu. Halk ekmek kaç tl. bilmiyorum ama ; marketlerde 1,50 olan ekmek 1,75 oldu. karadeniz ekmeği diye 3 tl. ye satılan ekmek ise 4,50 oldu. Büfeler de aynı şekilde zamlandı.

İstanbul'da da zam var.
    Cadde çocuğu bilmez.
    Halk ekmek 1.25...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Benim emeklim,benim memurum,benim ciftcim benzin vardida bizmi içtik derdi[emoji39]

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Daha vermeden aldilar zaten %15 elektrik zammi ile..

Kisa dogalgaz faturalari da kol gibi gelir..

Syg,
    Benim emekli maaşına gelen zamla bile asgari ücrete ulaşamadı.

Eskiden yelken hocam derdi ki pupa dediğimiz arkadan gelen rüzgar için...
    'Arkadan gelsin kol gibi gelsin

Aman hocam delikanlıyı bozmasın o gelen demiştim...[emoji846]

Sonraları zevkli ve oldukça hızlı yelken yaptık pupadan gelen kol gibi rüzgarlarla .

Saygılar

Rusyada dgaz faturasi aylik 10 dolar.butun faturalar 50 dolar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu çarşamba , semt pazarında bozuk Türkçesiyle bağıran eleman '' emekliler haydi yine yaşadınız. 250 tl. yi kaptınız. Bize gelince sebze pahalı diyorsunuz. Siz yatarak para alıyorsunuz, bakın ben kaç saattir ayaktayım '' diyor. Karşısında yaşlı kadınlar ise sanki matrah bir şeymiş gibi , tiyatro oynanıyormuş gibi gülüyorlar. Açtım ağzımı yumdum gözümü derler ya..... Adam tezgahtan kaçtı gitti. Bir de polisi arayarak ekip istedim ve şikayetçi oldum. halkı kin ve nefrete teşvik etmekten karakolda ifadesi alındı.

Susa susa bu hale geldik ! Yıllarca '' köpek gibi '' çalışarak hak ettiğimiz maaşımıza bile göz diken asalaklara taviz yok.
    Kiskanc milletiz..

Hayin milletiz.

Syg
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Bu halk ekmek zammi hep kılışdarın halt yemesi hökümatı kötüleycem deye zam yapıp duru.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 972/1009 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •