Sayfa 973/1009 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bizden ; seyis yerine kılışdarı eleştirmemizi istiyor ! ilginç bir çalışma....
    Maalesef burada da var bir kaç tane öyle hırt. 14 Mayıs sonrası bir göbek atmadıkları kaç gündür. Bir de halen kendilerinin ne mal olduklarının anlaşılmadığını zannediyorlar, muhalif ayağına yatıp chpye akıl vermeye kalkıyorlar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Seçim sonuçlarına samimi bir şekilde gerçekten üzülenle, diğerlerini ayırt edemiyecek değiliz...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Aaaaah ah keşke chp bizim verdiğimiz akılı dinleyecek aklı olsa. )
    Emin olun bugün tüm savcılar, her yeri didik didk ediyor olacaklardı, bir çok hırsız tutuklanmış olacaktı ama onlar 20 yıldır başkalrının aklını dinledikleri için bugün bu durumdayız.. sevgili hırt cığım...
    Göbek atmamıza gerek yok bu sonucun olacağını biliyorduk maalesef, biz chp yi seçimden sonra eleştirmeye başlamadık, seçimden önce bu kafayla kazanamazsınız diye de eleştiriyorduk.
    oooof kime ne anltıyorumki. Neyse
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Biz mansur dedikçe, siz kürtler oy vermez dediniz,
    Peki ankarada %25 chp oyu ile mansur nasıl kazandı?
    ankarada kürtler mansura nasıl oy verdi?
    Ankarada mansura kürtler oy vermediyse mansur nasıl kazandı?
    Bırakın burda yazanların kişiliğini eleştirmeyi şu sorularaa bi cvp verin hele?
    Yazdıklarımız yanlışsa yanlış deyin, ama bunu diyemeyip direk bana hırt diyen adamın zekasından şüphe ederim.
    Hırt diyen önce aynaya bakmalı.
    Another day in paradise

5. Akp şeriatı getiremez velev ki getirdi diyelim, o gün yönetimi kaybeder. İran türü mollalar söz sahibi olur. İktidar artık sembolik olur. Mollalar yedirmezse yiyemez o kadar vampir nerden beslenecek. Afganistan'da Taliban şeriatla yönetiyor hepsi kaçıyor. İran da yürüyüşler var. Suudi, katar Kuveyt, BAE para bitsin birbirini yer. Burnei var nüfus az sigara bile yasak saat 20 de herkes evinde gece hayatını bırak akşam hayatı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Biz mansur dedikçe, siz kürtler oy vermez dediniz,
    Peki ankarada %25 chp oyu ile mansur nasıl kazandı?
    ankarada kürtler mansura nasıl oy verdi?
    Ankarada mansura kürtler oy vermediyse mansur nasıl kazandı?
    Bırakın burda yazanların kişiliğini eleştirmeyi şu sorularaa bi cvp verin hele?
    Yazdıklarımız yanlışsa yanlış deyin, ama bunu diyemeyip direk bana hırt diyen adamın zekasından şüphe ederim.
    Hırt diyen önce aynaya bakmalı.
    Mansur Yavaş itaat edecek adam değil. İktidar olunca ihale ver rant ver dediğinde bunu ona yaptıramazsin. Para sevmez o tip insanları.

7. Rte kendi eliyle %25 lik bir milliyetçi blok oluşturdu. %10 u geçmeyen milliyetçi grup %25 lik bir taban oldu. Bunlar artık bundan sonra reyis için tehlikeli olabilir. %25 sosyal demokrat %25 milliyetçi blok, %15-20 Kürt blok reyisin pay sürekli küçülüyor.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Irsızın hiç mi suçu yok?
    2018 seçimlerinde hiç bişey olmadıysa yinede bişeyler oldumu oldu, Peki kk ve muhalefet ne yaptı, hiç bişey olmamış gibi devam ke dediler, hiç mi bişey yapamazlardı, tivitırda köğek gibi aylarca yazdım, yalvardım hem akşenere hem kk na, tüm muhalefet istifa edin, akp nin meşruiyetini bitirin diye. Onlar ne yaptı?
    şimdi hırsızın hiç mi suçu yok?
    Siz hırsız olduğunu biliyorsunuz, ama buna rağmen evinizde para ve altın bırakıp üstelikde kapıyı kilitlemeden gidiyorsunuz, yav adam hırsız hırszı mesleği bu, bu durumda evet hırsızın zerre kadar suçu yok. Sen naasıl doktorsan oda hırsız, adamın tek işi bu, hırsızlık. Adama soruyorum, niye çalıyorsun, utanmıyormusun diyorum, abi benim işim bu diyor..
    MB aaltınları stılıyor her yer yıkılıyor, muhalefetten bir tek dişe dokunur bişey duydunuz mu?
    Hırsızın hiç mi suçu yok?

Yada seyis'e tek laf yok ..

aynı Mİ taktiği...,
    devam
    Another day in paradise

Sayfa 973/1009 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz