Sayfa 973/1003 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Viop LXIII

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Tradingview vadeli piyasaları (endeks ve kağıtlar) güncellemiyor. Dün kapanışta kalmış.

Spot piyasalar normal data akışı var. Halbuki ikisi aynı paket. Aboneliğin bitmesine çok var.

Sorun yaşayan var mıdır benim gibi?
    Sorun kaydı yaptım. Turkiye'den veri sağlayıcı şirketten kaynaklanıyor dediler. Çözmek için ugraşıliyormuş..

2. Trump,fed siyasi olma dediğimi yap, yoksa mıçarım masaya demeye ğetirmiş

3. Fed Başkanı Powell: "İleriye baktığımızda, yüksek tarifeler ekonomimizde etkisini gösterecek ve muhtemelen önümüzdeki çeyreklerde enflasyonu yükseltecektir"

Fed Başkanı Powell: "Para politikası için uygun seyrin ne olacağını söylemek için henüz çok erken"

Powell: Anketler, özellikle ticaret olmak üzere yeni federal politikalar nedeniyle beklentilerin azaldığını ve belirsizliğin arttığını gösteriyor

4.04.2025 18:36:40 Powell: Yüzde 2 enflasyon hedefine doğru ilerleme yavaşladı

4.04.2025 18:36:14 Powell: Anketler, özellikle ticaret olmak üzere yeni federal politikalar nedeniyle beklentilerin azaldığını ve belirsizliğin arttığını gösteriyor

4.04.2025 18:35:45 Powell: Fed, somut ve soyut veriler arasındaki gerilimi yakından izliyor

4.04.2025 18:34:28 Powell: Görünüm oldukça belirsiz, daha yüksek işsizlik ve daha yüksek enflasyon riskleri fazla

4.04.2025 18:34:01 Powell: Uzun vadeli enflasyona ilişkin çoğu ölçüt iyi çıpalanmış olamaya devam ediyor

4.04.2025 18:32:29 Powell: Fed'in yükümlülüğü, fiyat seviyelerinde bir defalık artışın sürekli bir enflasyon sorununa dönüşmesini engellemektir

4.04.2025 18:31:48 Powell: Tarifelerin önümüzdeki çeyreklerde enflasyonu artırması muhtemel, daha kalıcı etkiler mümkün

4.04.2025 18:30:48 Powell: Tarife artışlarının beklenenden önemli ölçüde daha büyük olacağı açıkça görülüyor, aynı şey ekonomik etkiler için de geçerli

4.04.2025 18:30:09 Powell: Para politikasında uygun patikanın ne olacağını söylemek için henüz çok erken

4.04.2025 18:29:32 Powell: Fed, politika ayarlamalarını değerlendirmeden önce daha fazla netlik oluşmasını beklemek için iyi bir konumda

4. cezamız dün dolduyda da küstüm ben form sabısına..boykot hakkımı kullanacam bir süre..yazmazsam ne olacakki..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. Küresel Borç Stokunun faiz hariç 340 Trilyon Dolar'a ulaştığı günümüzde küresel refahın 1/3'ü bu borç batağına kurban edilirken, 2024 yılında dünya silahlanmaya 2.46 Trilyon Dolar para harcadı. Aynı 12 Milyon insan açlıktan öldü ve 757 milyon insan açlıktan toplu ölümlere konu olacak şekilde sırasını bekliyor.

YTD

6. Ereğli neyi fiyatlamaktadır, günlük kayıp %4 e yakın.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    cezamız dün dolduydu da küstüm ben form sabısına..boykot hakkımı kullanacam bir süre..yazmazsam ne olacakki..
    Geçmiş olsun.Bayram da küslük olmaz.. tamda senin aylardır yazdıkların gerçekleşirken.(bence)

https://www.youtube.com/watch?v=jiRzQoFcIIA

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Yurt İçi Piyasalar Komisyon Oranları
    Pay Senedi Komisyon Oranları %0.2 (binde 2) + BSMV
    BIST Tahvil Bono Piyasası Doğrudan Alım Satım Oranları %0.04 (onbinde 4) + BSMV
    Viop Vadeli İşlem Sözleşmesi Komisyon Oranları %0.05 (onbinde 5) + BSMV
    Viop Pay ve Endeks Opsiyon Sözleşmesi Komisyon Oranları %0.05 (onbinde 5) + BSMV
    Viop Döviz Opsiyon Sözleşmesi %0.05 (onbinde 5) + BSMV
    Varant %0.4 (binde 4) + BSMV
    İnternet İşlemi - Endeks Bazlı Vadeli Kontrat Başı 35 TL + BSMV
    İnternet İşlemi - Endeks Hariç Vadeli Kontrat Başı %0.02,5 (onbinde 2,5) + BSMV

bu oranlar viob için iyimi,buraya taşınma durumum var, şeyi anlamadım endeks-pay-döviz vadeli için toplam yekün üzerinden her biri için ayrı onbinde 5 alırım diyor, buraya kadar net, anlaşılmayan yok…
    yalnız altta internet işlemi endeks için açılan her bir kontrat için 35 tl alırım diyor tam olarak bu 35 tl nin anlamı ne, anlayıp anlatacak olan var mı? Komisyon harici her kontrat için 35 tl yi niye almak istiyor ??
    bana kontrat başı onbinde 5 makul geldi, yalnız bu 35 tl kısmı tuaf geldi ve ayrıca 450 tl daha alırım diyor
    Yılda bir kez olmak üzere 450 TL tutarında maktu ücret alınacaktır. Bu tutar Aracı Kurum tarafından her yıl TÜFE artış ooranında artırılabilecektir.
    boş vakitte akşamsa olur, biri kafa yorup şu 35 olayına açıklık getirtirse sevinirim.
    sadece viob, yok mu yorumu olan?

Sayfa 973/1003 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •