Günlük aktüel durum için yorum yapamam ama forumdaki ilk 300 mesajım o başlıkdadır.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...50232&page=358
.................................................. .................
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Bakan Bolat'tan esnafa finansman destek kredisi müjdesi:
- "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı" - "Yüzde 25,5 maliyetle piyasa rayiçlerinden çok çok aşağıda maliyetle, 5 yıl vadeli 300 milyon liralık TESKOMB üzerinden esnafa finansman destek kredisi yarın sabah itibarıyla hazırdır, kullanabilirsiniz hayırlı olsun" - "Yarın Türkiye'nin 2023 yılı milli geliri açıklanacak. 1 trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz. Kişi başına milli gelir 2002 yılında 3 bin 608 dolardı, yarın inşallah 13 bin dolara yakın kişi başına milli geliri göreceğiz"
ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğunu belirterek, "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı." dedi.
Bakan Bolat, Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un, Yenimahalle ve Altındağ'da faaliyet gösteren iş insanlarıyla, Ulucanlar Cezaevi'nde gerçekleştirdiği esnaf buluşması programına katıldı.
Ayhan başkan Güneysu Reha başkan bir gün rakı sofrasındaymış. Ciğer, meyve tabağı gelmiş. Reha başkan sadece bunları görmüş Güneysu başkan sadece ciğerin tadına bakmış, Vantuz Ayhan başkan hepsini jet hızıyla silip süpürmüş adamlar masadan aç kalkmış. Bende bu adamın şekeri var fazla yemez diyordum. Meğerse aç susuz bırakacak kadar hızlı vantuz başkan.
Malzemesini üretmeden de yüksek teknoloji işler yapılır. Ama bu durumda da uluslararası siyasi duruma bağımlı hale geliyorsun.. iğreti durur.
Yer İmleri