Sayfa 975/1015 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Onu biliyoruz, ortaya çıkan bir şey yok da, inşallah yerli motor da yolda. Eli kulağında.
    Ben Abd malı motor olduğunu bilmiyordum gerçekten de...Üretimde engel olmayacak bir dış kaynaktan tedarik sanmıştım
    Evet yerli motor kesin şart

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    ? Ne demek bu
    Haa Alper cevap vermiş. Ben soruyu anlasam cevap yazardım

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    polisan holding incelenmeye değer bir şirket. faaliyet raporları falan çok keyifli.

herif cetvelle ölçüp biçmiş resmen.

yarın bir gün "açeydim ğollerimi getme deyeydim" olaylarını çokça yaşatabilir.
    Günlük aktüel durum için yorum yapamam ama forumdaki ilk 300 mesajım o başlıkdadır.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...50232&page=358

.................................................. .................
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Bakan Bolat'tan esnafa finansman destek kredisi müjdesi:

- "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı" - "Yüzde 25,5 maliyetle piyasa rayiçlerinden çok çok aşağıda maliyetle, 5 yıl vadeli 300 milyon liralık TESKOMB üzerinden esnafa finansman destek kredisi yarın sabah itibarıyla hazırdır, kullanabilirsiniz hayırlı olsun" - "Yarın Türkiye'nin 2023 yılı milli geliri açıklanacak. 1 trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz. Kişi başına milli gelir 2002 yılında 3 bin 608 dolardı, yarın inşallah 13 bin dolara yakın kişi başına milli geliri göreceğiz"

ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğunu belirterek, "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı." dedi.

Bakan Bolat, Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un, Yenimahalle ve Altındağ'da faaliyet gösteren iş insanlarıyla, Ulucanlar Cezaevi'nde gerçekleştirdiği esnaf buluşması programına katıldı.

Devamı uzun özet geçtim.(dövize etkisi olur mu?)

YTD

5. Ayhan başkan Güneysu Reha başkan bir gün rakı sofrasındaymış. Ciğer, meyve tabağı gelmiş. Reha başkan sadece bunları görmüş Güneysu başkan sadece ciğerin tadına bakmış, Vantuz Ayhan başkan hepsini jet hızıyla silip süpürmüş adamlar masadan aç kalkmış. Bende bu adamın şekeri var fazla yemez diyordum. Meğerse aç susuz bırakacak kadar hızlı vantuz başkan.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben Abd malı motor olduğunu bilmiyordum gerçekten de...Üretimde engel olmayacak bir dış kaynaktan tedarik sanmıştım
    Evet yerli motor kesin şart
    Motor için kaliteli yassi çelik ve diğer kompozit materyalleri uretemiyoruz. O kadar yıllık fabrikalar var çelik bile sıkıntılı. Ancak sağdan soldan toparlayıp tasarım ekleyerek birşey yapılabilir. Bu da önemli tabi ama çok da havalara girmemek lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bakan Bolat'tan esnafa finansman destek kredisi müjdesi:

- "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı" - "Yüzde 25,5 maliyetle piyasa rayiçlerinden çok çok aşağıda maliyetle, 5 yıl vadeli 300 milyon liralık TESKOMB üzerinden esnafa finansman destek kredisi yarın sabah itibarıyla hazırdır, kullanabilirsiniz hayırlı olsun" - "Yarın Türkiye'nin 2023 yılı milli geliri açıklanacak. 1 trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz. Kişi başına milli gelir 2002 yılında 3 bin 608 dolardı, yarın inşallah 13 bin dolara yakın kişi başına milli geliri göreceğiz"

ANKARA (AA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğunu belirterek, "Esnaf başına limit daha önce 500 bin liraydı, birkaç ay önce 650 bin liraya çıkarılmıştı, bugün söylüyorum 750 bin liraya çıkarıldı." dedi.

Bakan Bolat, Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un, Yenimahalle ve Altındağ'da faaliyet gösteren iş insanlarıyla, Ulucanlar Cezaevi'nde gerçekleştirdiği esnaf buluşması programına katıldı.

Devamı uzun özet geçtim.(dövize etkisi olur mu?)

YTD
    Gene krediyi alan dolar yapar ..Yıllardır aynı hikaye...Eskiden daha da bedava kredi faizi ile veriyorlardı

8. Malzemesini üretmeden de yüksek teknoloji işler yapılır. Ama bu durumda da uluslararası siyasi duruma bağımlı hale geliyorsun.. iğreti durur.

Sayfa 975/1015 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •