Sayfa 976/1006 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Vob 24

1. kusura bakmada merak etım

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Dün Akşam gizli saklı hanıma farkettirmeden topiği cep ten okuyordum ...
    Adalet bakanlığına abd vize yalanı Öncesinde Abd den Türk bankalarına ceza Yalanı

Bu haberler belli bir merkezden çıkıyor sanki !
    Ve her haberde piyasa dalga boyu artıyor Yatırımcı oyun dışı bırakılıyor GERÇEKTE Piyasalarda sabır şart.
    bızım hanım borsamdan nefret edıyorda ben gızlı ızlıyorumda. topıgı hanımdan gızlı neden okuyosun garıbıme gıttıı merak ettım

2. endeks vadeli 5-15-60 dak.
    üssel 50/100/200 ağırlıklı ort.
    5-15 dizilimleri karışık...
    onları düzene sokmadan işi zor ...

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

3. Palayı nerede arıyoruz anlam veremedim dün ki kapanışla bu gün ki rakamlar arasın da 500 fark var daha ne yapsın ki Beşbin mi yapmalı ?

4.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    bızım hanım borsamdan nefret edıyorda ben gızlı ızlıyorumda. topıgı hanımdan gızlı neden okuyosun garıbıme gıttıı merak ettım
    Hani diyorlar ya
    Köpek BOK yemekten vaz geçer mi ?

yada bizim yörede sıkca konuşulur ALIŞMIŞ kudurmuştan beterdir ne yapayım ŞAŞKINLIK işte

5.  Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    anlamadığım şey bu forumda ısrarla short deniyorya piyasa güçlü tüm kötü haberleri duymuyor böyle bir ortamda arada bir düzeltmelerde geliyor diye short pompalanıyor her ne hikmetse böyle ortamlardada hep ters gidiyor acaba bilinçlimi yapılıyor yoksa nedir anlamadım...
    Buraya yazılanlara aldırma son 10 sayfayı oku anlarsın zaten ,
    Belli baş oyuncu haricinde çoğu iş olsun torba olsun formasyonu devamında formasyon hedefi ben bildim , demedimmi hedefi

6.  Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    endeks vadeli 5-15-60 dak.
    üssel 50/100/200 ağırlıklı ort.
    5-15 dizilimleri karışık...
    onları düzene sokmadan işi zor ...
    Bu ORTALAMALARI GÖRÜNCE aklıma Trakya forever isimli bir kardeşim vardı hemencecik aklıma geldi kulakları çınlasın inşaallah

7. TCMB TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde gelen teklif 630.00 milyon dolar

TCMB TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 630.00 milyon dolar

Sayfa 976/1006 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •