Sayfa 976/1006 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    gösterge 20.20
    http://www.paraanaliz.com/2018/piyas...-yuksek-24511/

Yeni Kabine’nin dış basında olumsuz yorumlanması ve yerel seçimden önce bütçe harcamalarının devam edeceği beklentisinin artması ile 2-10 yıl vadelerde DİBS getirileri yükselmeye devam edebilir. Artık 24 Temmuz’da yapılacak TCMB PPK kritik önem kazandı. TCMB başkanının değişmesi ve faizlerin sabit tutulması DİBS pazarında da şok yaratabilir

2. % 20,25

gösterge

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dun gece erken yattim.
    Sabah tum basligi bir okudum.
    Sizlere arada bir yaziyorum, tekrar yazma gereksinimi duydum.
    Temel olarak surada hata yapiyorsunuz
    Haberlerden bagimsiz dusunmek lazim. Islem yapilacak, para kazanilacak bir piyasa varsa ki hala var, kimsenin umurunda olmaz kimin baskan kimin bakan oldugu.. alir kazanci yer adam citir citir yurtdisinda.
    Sizler de bu sekilde dusunmeye bir an once alistirmalisiniz kendinizi.. bunun ilk asamasi bencillesip vicdaninizi koreltmeniz sonraki asama ise ruhunuzu satmaktir.
    Bu asamadan sonra artik azap cekmeyeceksiniz, cok mutlu ve huzurlu olacaksiniz.
    Sizler ki az cok birikimi olanlarsiniz.
    Bir sekilde paradan para kazanirsiniz.
    Son gunlerdeki hareketi ise haberlerden bagimsiz dusunurseniz her seyin yerine cuk diye oturdugunu goreceksiniz.
    Endeksi aldilar 92-93K dan 100K ya tasidilar..
    Dolar tam da 50 gunluk EMA'dan bir sicrama yapti.
    Gordugu nokta en yuksek 4.7486, muhtemelen gece gormustur. Su anda ise 4.67 Gece gorulen bu tepe bir onceki tepenin biraz altinda. Her tepe biraz daha asagida olusmaya basladi.
    Dolar bence 4.77 yi gecemez, yanilabilrim tabii ama simdilik gecemez.
    Siz haberleri yorumlamayi birakin bu hareketlere odaklanin.
    Para kazanmaya bakin.
    Syg,
    Gündemde o kadar çok önemli husus var ki.. Geçen bazı arkadaşlar bunları tek tek saydı.. Hem içeride hem dışarıda.. Her olay (kuzey kore-İran dan tutunda, ticaret savaşlarına yükselen enflasyon oranına) ayrı bir al sat fırsatı olacak.. Piyasa buna oynuyor.. Sadece Türkiye'de değil Dow-jones da Pekin de emtia da vs vs.. Bi süre böyle devam edicek.. Bence Türkiye için Ekim e kadar böyle en azından benim beklentilerime göre.. Bunu geçen de dedim piyasa bu aralık da gider gelir borsa ucuz filan diye ama bazı arkadaşlar nerden duydun kimse böyle şeyler söylemiyor filan diyordu.. Piyasa para kazanmak istiyor ve volatilite tüm dünyaya hakim olacak kısa süreliğine.. Neeese.. Benim bu başlıkta baskın karakter olmak gibi bir amacım yok olmak isteyene de engel olmam [emoji23] Ben parama bakarım.. Yapabilen için al sat zamanı..

Yatırım tavsiyesi değildir...

4. gösterge 20.30

5. bence 24 temmuzda merkezden yeni bir faiz arttırımı gelme ihtimaline sıfır demeyelim dostlar...az da olsa var bir ihtimal bence...

6. Yaprak dökümü sonbaharda... Dip yapan yerlerde altın almak en iyisi bence al satı da güzel elinde kalınca da [emoji106]

Yatırım tavsiyesi değildir...

7. kanka madurov petro adlı kripto paramaz turkiye ile iliskilerimizi gelistirmede onemli diyor ...neyi kastediyor bundan sonra petrolu irandan almayıp venezulladan mı alıcaz ya da petrol karsılıgı mal vericaz aceba ..ya da mal verip kripto para mı alıcaz karsılıgında bakalım abd bu iliskileri gelistirmede ne gibi katkı yapacak her 2 tarafada ( )

8. usteki haber dustukten sonra dolar 68 den 715 oldu buyrun burdan yak

Sayfa 976/1006 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •