Sayfa 975/1006 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Gösterge 20.10
    19.80 direncti 2 isgunu ustunde kapanması gerekiyordu belki 7-8 ısgunu oldu artık kırıldı orası grafige uyarsa 24 gelmesi lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,146
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Elde avuçta kalmayınca dth lara göz dikilebilir mi? Yasama, yargı, yürütme artık tek elden götürülüyor. Kararı alınır, uygulanır. Banka dth larından para çekimi yasaklanabilir mi? "Yasaklandı" dense kim ne diyebilir?

Aklıma gelen deli sorular...
    Tabi olmaz diye birşey yok.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. komik de olsa benim stratejim de şu; Damat bi dönem aktifbankın başında değilmiydi? ve en yüksek faizi hep aktif vermiyormu? o zaman damat bence yüksek faiz destekçisi ve sinirli kayınbabasını faiz artırımları konusunda ikna edebilecek yumuşak inişi gerçekleştirebilecek yegane şahıs.

4. 20.10 yarın valörlü.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. başkan reis londra a yüksek faiz ödeyip soyulmak istemiyor..

öteki çıkış yolu ise

üretmeden tüketen vatandaşa

ceza kesmek

ver düşük faizi zarar yazsınlar

ver yüksek kuru harcayacak parası olmasın

sonuç kur riskinden korunmak için daha da dolarize olacak millet
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    hem 4.52 den alanların satısı hemde merkez mudahalesi bunu rezervlerden anlarız 2 gun sonra gecen hafta 1 haftada 5 milyar dolar neden dustu hicbir acıklama gelmedi ..bazen de devletin ayrı kurumları kasadaki dolarları bozuyor gecenlerde bddk ve bist bozmustu belki bugunde baska bir kurum bozmustur..ama su artık teyit oldu .4.55 yine kırılmadı . orası kacıncı dip oldu ..dun oradan aldım ama cok az sadece %10 onu da gece verdim 73 ten . .dolar aralık yaptı sanki kendine 4.55-75 20 kurusta git gel haberlere gore ..ekime kadar boyle olacak gibi .
    Gece doları nasıl nerden satıyorsunuz öğrenebilir miyim?

7.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    komik de olsa benim stratejim de şu; Damat bi dönem aktifbankın başında değilmiydi? ve en yüksek faizi hep aktif vermiyormu? o zaman damat bence yüksek faiz destekçisi ve sinirli kayınbabasını faiz artırımları konusunda ikna edebilecek yumuşak inişi gerçekleştirebilecek yegane şahıs.
    Hahaaa [emoji23] Gerçekten güldüm.. Mantık güzel ama patron bu sefer kayınbabası.. Yani durum çok farklı..

Yatırım tavsiyesi değildir...

8. gösterge 20.20

Sayfa 975/1006 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •