Sayfa 976/1007 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    çok beklersin yüzde 200 enflasyonda bistin sabit kalması bile eksi yüzde yazar. bunu unutma.. artık o eski günler yook bitti..
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    buna bir çözüm bulunmalı ya böyle saçmalık olmaz...neye göre bu farkı koyuyor? o zaman teorik fiyat ne halta yarıyor? önceden bu kadar zıvanadan çıkmazdı...şimdi nasılsa dur diyen yok misali kafasına göre açıyor makası...hayır short nasıl yapıcan? fark 8.000 oldu diye mi? isterse 15.000 de yapar ya bu kafayla...

şu an 282 olması gereken vadeli 291...olacak iş değil ya...
    Olması gereken ne demek onu anlamadım. Yorumunuz bu ise vadeli piyasalar ne işe yarar neden çıkmıştır pek ilgileniyorsunuz sanırım.

Mesela geçen sene bugünlerde petrol kontratları 100 USD olsa idi saçmalıyorlar diyeceksiniz halbuki gerçek bu oldu.

Aralık vadede işlem yapanların neyi fiyatladigini nereden biliyorsunuz ki buna bir kısıtlama gelmeli vs diyebiliyorsunuz?

2. topiği ben açtım 2022 rakamındaymış xu100

şimdi 2,500 e çıkmış bu nasıl bir boğalık...

tekrar açarsam uzaya çıkarız herhalde...

3. milyonlara konut kredisi desteği diye sunmuş bir tv kanalı hangi milyonlarmış o CDS 687 ye çıktı o milyonların sayesinde bir de örnek vermiş 1 milyon kredi çekenin taksiti 17 binden 14 bine düşüyormuş büyük avantajmış emekli maaşı kaç memur maaşı kaç işçi maaşı kaç haberleri var mı acaba
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan,

faiz artırma işareti olabilir RTE nin dün akşamki inşaat işi.
    dünde söyledim gerekli hamleler gelmezse bu gidişle çoğu işletmeci ve şirketler kışı göremez .

nasa rağmen 1000 baz puan arttırabilecek bi ppk varmıdır
    sonra bi 1000 daha
    ve tabi ki bi 1.000 daha
    o zaman 100lerle 200 lerle hiçbir şey olmaz arttırmasınlar daha iyi
    bir halt olacağı yok.

5. bu iki grafikten altta olanda 21 nisan - 10 mayıs arasını sildim,

indikatör çok basit

fiyatlar üst banta vurduğunda alt banta vurana kadar piyasa long gider,
    indikatör alt banta vurduğunda üst banta vurana kadar piyasa short gider,

bu iki grafiği karşılaştırır isek günlüklerde bu gün 10 mayıs yani longa çıktık (bu hareket dün saatliklerde başlayan hareket aslında) ama 21 nisanlı grafiğe göreyse pasifte olsa shorttayız,..

grafik aktif vadedir, çünkü hareketi birebir yansıtsın istedim,

hatırlanacağı gibi aktif vade hem bayram öncesi uzun tatili ötelemek için, hemde vade sonu(nisan vade) ters pozunu kapatmak ve cebe almak için realize olmuş idi,..21 nisan yeresi bu nedenle indikatörde 2972 de, bkz grafik

yani buna göre aktif vadede esas long yeresi bayram öncesi 21 nisandan 2972 den kalınan yerden başlayacak, bugünkü hareket ise buna doğru yönelenlen hareket olmalı, başarılı olursa rüzgar yakalayabilirse bunlar önümüzde yaşanacak,

aksi fiyatların alt banta değmesidir, yani günlüğün shorta dönmesi, şimdilik bu yok
    Son düzenleme : indregandi; 10-05-2022 saat: 12:36.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nasa rağmen 1000 baz puan arttırabilecek bi ppk varmıdır
    sonra bi 1000 daha
    ve tabi ki bi 1.000 daha
    o zaman 100lerle 200 lerle hiçbir şey olmaz arttırmasınlar daha iyi
    Önce daireler sattırılacak bu ekibin inşaat sektöründe kendilerinden çok adam var .
    nas Tv ekranında , tek bildikleri keş para bu dolar , tl fark etmez .
    dolares hareketlendi teknik bazı seviyeler var 15.30-40 bandı ilk etap geçerse sürü psikolojisi başlar.
    benim beklentim ya mayıs ya haziran turizm durumu netleşir benim beklentim duruma göre ilk etap 600-700 puanlık faiz artırımı algı için seviyorlar bu işleri.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Bence RTE seçimi kazanmaktan öte 400 milletvekilini muhalefete kaptırıp yüce divana gitmemeyi düşünüyordur

8. bunlar başımızda kalırsa 3 seneye böyleyiz...

https://twitter.com/benutandim2/stat...31777894699008

Sayfa 976/1007 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •