Sayfa 977/1003 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Viop XLII

1. Isyat kapanırken bi de.

Ya çok iyi düşeceğine emin yeni birileri oturdu masaya. 25 bin tane yeni jeton attı ( isyat kapattı 10 bin )

Ya da emmi. Bizim ky. Annadinni. Çok çıktı dedi. Malı da verdi nakite geçti. Anadinni.

Öyleyse... sımsıkı dimdik bi 5 wave... of of of...
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kasaya bugün taze gıcır gıcır 14649 dene ceton atılmış, enteresan
    Lönkcüler gelen kar ile piramit yapmış desek kar yapamadılar, sanırsam galiba şortcular poz. artırmış olmalı
    İşler iyice denüşük hale geldi, restini gördüm rest ula denmiş olabilü

2. Genelde vurdu mu öldürüyor idi. Yemekci abey de yazdı.
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Piyasa tacirler ile dönüyor derken manif terstemi kalır diyorsun tacirleri

3. Benim tahminim yarın vob arenasında çok sert bir vuruşma olacak, vurdulu kırdılı bir maç, kılıçlar çekilecek
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Piyasa tacirler ile dönüyor derken manif terstemi kalır diyorsun tacirleri
    Bu tacirler iyi oyuncu. Terse kalmaz.

5. Bı jeton durumunu sn Bear_bull çok güzel anlatmıştı.

İş kapanırken nasıl bu kadar Aps artmıi ben de anlamadım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tarim Kredi 1100 şubeyi geçmiş. Gittiğimde çok az şey diğerlerinden ucuz olduğundan 1-2 bir şey alıp çıkıyorum, genelde de boş oluyor.

Eğer kamu maliyetine satın aradaki farkı ben ödeyeyim şeklinde gizli bir talimat verir ise iş yapar, şu an itibari ile bence malını satamadığı için zaten zararda.

https://www.kooperatifmarket.com.tr/

>>>>>>>

https://www.patronlardunyasi.com/hab...dusurun/267748
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin dünkü Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Tarım Kredi Kooperatiflerine ait marketlerin kâr amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatı verdi.
    Fiyat olarak bir çok şey piyasadan yüksek tek tük şey ucuz oluyor
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Isyat kapanırken bi de.

Ya çok iyi düşeceğine emin yeni birileri oturdu masaya. 25 bin tane yeni jeton attı ( isyat kapattı 10 bin )

Ya da emmi. Bizim ky. Annadinni. Çok çıktı dedi. Malı da verdi nakite geçti. Anadinni.

Öyleyse... sımsıkı dimdik bi 5 wave... of of of...
    Bilemiyorum dayu ama bu poz. artışı tuhafıma gitti.
    Şöylede olabilür,aldığım hisse endekis üzeri performans sergileyemiyor diyip viobda lönk ceton atmış da olabilürler, nassa 3 ayda bi tl bazlı ralli oluy ama bizim hisse ayak uyduramadığı için bu ralliden faydalanamıyoruz diyenler de azımsanacak kadar az değil. endekis tepede zirve üstüne zirve yaparken çoğu hisse yerlerde sürünüyor. Bunu da ayrı bi parantez içinde not alalım.
    Hamdım Piştim Yandım

Aslında iş yatırım kapanmıyor. Bugün long jeton atanların sayısı 10bin fazla. Oradaki shortçu duruyor, yeni gelenler biraz hevesli dur düştü long açalım demişlerdir. Pala acele etmesin. Ağustos 23-27 dönüş haftası olsa yeter. Bu ara dönem testere ile milleti yorar zaten. Hesaplaşma ekim vadede olur.

Sayfa 977/1003 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •