Sayfa 979/2310 İlkİlk ... 4798799299699779789799809819891029107914791979 ... SonSon
Arama sonucu : 18479 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Pentagon'dan sızan bilgilere göre Eylül ayında bir Rus pilot, Kırım'daki bir radar operatörünün söylediğini yanlış anlayarak Karadeniz üzerinde bir İngiliz erken uyarı ve kontrol uçağına füze ateşlemiş. Fakat füzenin arıza yapıp yarı yolda infilak etmesi sonucu uçak vurulamamış.
    @erefefik

2. Akp'nin Istanbul ve Ankara belediyelerini kaybettiği secimlerden 1 hafta önce, Bayburt'lu Yusuf hadisesi olmuş, ben bu hadiseye dayanarak secimin sonucunu dogru tahmin etmistim.
    Sayet oylar %49-51'e kilitlenirse, artik belirleyici olan dış dinamiktir.
    Pazarliklar yapilir, guven veren taraf secimi kazanir.
    Bu secimde de bekledigim sinyal geldi.
    Bu secimin Bayburt'lu Yusuf'u, Naci Gorur.
    Secimi hangi tarafin kazanacagini bildigimi saniyorum.
    Yanliz bunu yazmak hic kolay degil.
    Secimi kimin kazanacagini yazmak degil, neler olacagini yazmak kolay degil.
    @erefefik

3. Adaylardan birinin hastaligi ve vefatiyla ilgili kehaneti de ciddiye alip, takip ediyorum.
    @erefefik

4. @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Adaylardan birinin hastaligi ve vefatiyla ilgili kehaneti de ciddiye alip, takip ediyorum.
    Falcı mühim değil de her zaman vefat mümkün...
    Anayasamız buna göre tedbir almamış..

Varsayalım ki reis veya KK vefat etti....
    meherrem veya sinan kıymete biner...

Bak ABD'de.... müntehib-i sânî (delege) sistemi var...
    eyaletler başkanı seçecek kişileri seçiyor......
    O kişiler de toplanıp başkan seçiyorlar...

Dolayısıyla seçim öncesi adaylardan biri vefat etse, delegeler kendi partilerinden başka bir ismi pekala başkan olarak seçebilirler.

Seçim sonrası vefatın da yedeklemesi yapılmış ,4 yıl süreyle boşalan mevkinin yedekleri hazır....
    İstikrarsızlığa asla fırsat tanınmıyor....
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6. nuri hocam,
    arada gelip okuyorum buraları bir teşekkür edecektim.
    aşkın tekamülünü ilk kez sizden duydum konu ilginç geldi fırsat bulursam araştıracam.
    ayrıca o güzel şiirler ve yazılış hikayeleri içinde teşekkürler.
    sevgi ve saygıyla,
    selamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    nuri hocam,
    arada gelip okuyorum buraları bir teşekkür edecektim.
    aşkın tekamülünü ilk kez sizden duydum konu ilginç geldi fırsat bulursam araştıracam.
    ayrıca o güzel şiirler ve yazılış hikayeleri içinde teşekkürler.
    sevgi ve saygıyla,
    selamlar...
    Ben teşekkür ederim. Saygilar.
    @erefefik

8. Dolayısıyla seçim öncesi adaylardan biri vefat etse, delegeler kendi partilerinden başka bir ismi pekala başkan olarak seçebilirler.
    Abi medyum kadın diyor ki, bir vefat olacak ama seçimin sonucunu degistirecek bir vefat olacak.
    Kilicdaroglu vefat etse, yerine tonla aday koyulur. Mesela Imamoglu. Secimi de kazanabilir.
    Tayyip Agam vefat ederse yerine kimi koyacaklar?
    @erefefik

Sayfa 979/2310 İlkİlk ... 4798799299699779789799809819891029107914791979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •