Sayfa 979/1005 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop LI

SASA sermaye artırımı için başvuru yapmış.....
    Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Şirketimizin 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında;

-Yurtdışında ihraç edilen Paya Dönüştürülebilir Tahvil (PDT) sahiplerinin 2023 yılı Haziran ayı içinde Şirketimize ulaşan paya dönüştürme hak kullanım taleplerinin şarta bağlı sermaye artırımı yapılmak suretiyle karşılanmasına,

-Dönüştürme hakkını kullanmak isteyen toplam 2.000.000 Euro nominal değerli PDT sahiplerine verilecek pay senetlerinin pay başına 0,007745 Euro dönüştürme fiyatı ve 100.000 EUR nominal değerli bono karşılığı 12.911.555,84 dönüştürme oranı üzerinden hesaplanmasına,

-Şirket çıkarılmış sermayesinin dönüştürme tutarı olan 2.582.311 TL arttırılmak suretiyle 5.295.959.799,10 TL'den 5.298.542.110,10 TL'ye yükseltilmesine,

-Şarta bağlı sermaye artırımı karşılığında çıkarılacak yeni payların tamamının mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak 2023 yılı Haziran ayı içinde dönüştürme hakkını kullanmak isteyen tahvil sahiplerine tahsis edilmesine

karar verilmiştir.

Bu kapsamda sermaye artırımına izin verilmesi ve çıkarılacak ihraç belgesinin onaylanması amacıyla 5 Temmuz 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunulmuştur.
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 05-07-2023 saat: 23:17. Sebep: ................................................

Borsa tarihinin en büyük vurgunu!

Verusa Grubu’nun borsada maşa olarak kullandığı isimler olarak gösterilen Necmi ve Yılmaz’ın PAMEL operasyonundan ağır hasar aldıkları ve batma noktasına geldikleri söyleniyor.

Pamukova Yenilenebilir Elektrik Üretim (#PAMEL) hisselerinde yaşanan olağandışı fiyat hareketi borsa tarihine geçecek en büyük vurgun olarak gösteriliyor. 2020 yılında 1 lira seviyesinde olan hisseler 2023 yılı başında 400 lirayı görerek fahiş bir değere ulaştı. Manipülatif fiyat hareketiyle borsanın en değerli şirketi haline gelen PAMEL’de, brüt takas başta olmak üzere neredeyse tüm tedbirler uygulandı. Sık sık devre kesici uygulaması ile karşı karşıya kalan hisselerdeki yükselişin önüne geçilemedi.

BİNLERCE YATIRIMCI MAĞDUR OLDU

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    SASA sermaye artırımı için başvuru yapmış.....Bu sasa beni çok kıllandırıyor.....bu işin sonu iyi bitmeyecek.....yatırımcılardan saklanan şeyler var ama....ıspat lazım.....zaman en iyi cevap olacak....
    Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

Şirketimizin 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında;

-Yurtdışında ihraç edilen Paya Dönüştürülebilir Tahvil (PDT) sahiplerinin 2023 yılı Haziran ayı içinde Şirketimize ulaşan paya dönüştürme hak kullanım taleplerinin şarta bağlı sermaye artırımı yapılmak suretiyle karşılanmasına,

-Dönüştürme hakkını kullanmak isteyen toplam 2.000.000 Euro nominal değerli PDT sahiplerine verilecek pay senetlerinin pay başına 0,007745 Euro dönüştürme fiyatı ve 100.000 EUR nominal değerli bono karşılığı 12.911.555,84 dönüştürme oranı üzerinden hesaplanmasına,

-Şirket çıkarılmış sermayesinin dönüştürme tutarı olan 2.582.311 TL arttırılmak suretiyle 5.295.959.799,10 TL'den 5.298.542.110,10 TL'ye yükseltilmesine,

-Şarta bağlı sermaye artırımı karşılığında çıkarılacak yeni payların tamamının mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanarak 2023 yılı Haziran ayı içinde dönüştürme hakkını kullanmak isteyen tahvil sahiplerine tahsis edilmesine

karar verilmiştir.

Bu kapsamda sermaye artırımına izin verilmesi ve çıkarılacak ihraç belgesinin onaylanması amacıyla 5 Temmuz 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kuruluna başvuruda bulunulmuştur.
    Bir sıkıntı yok. Adam borcunu nakit değil borcu kadar sermaye arttırıp hisse ile ödüyor..Aksine iyi bir haber....

Nihai dönüşüm fiyatını buraya yazmayayım... O fiyat olmadan fiili dolaşıma da sokamaz...

Sasa da patron hisseleri bu şekilde kullandığı sürece hisse fiyatının uzun vadede düşmesi mantıklı değil..
    Neyse spekülasyona açık konu.. Daha fazla girmeyeyim...

4. Sistem mağdur yaratmaya uygun.

Bir sohbet kanalını dinliyordum, BIST30'da paranı maksimum %40-50 artırırsın, burada bin lira ile girsen seneye 100 bin lira alırsın vs anlatıyorlardı. 400 milyon TL nakitimiz var sıkıntı yok dendi. Yalnız satacağın zaman bildireceksin onlar da alım emri girecek o şekilde. Habersiz alıp haberli satmak olmayacak. Hisse ismi geçmedi.

Şampiyon Satıcının El Kitabı diye bir şey okumuştum, bu tip söylemlere karşı dinleyenlerin kayıtsız kalması zor.

Bu tip bir kazanç beni cezbetmiyor. Kendi analizinle güzel bir hisse bulmak bu işin bence çekici tarafı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Borsayı borsa yapan işte tokatcı abinin örnek olarak verdiği pamel hissesi gibi hisseler, ya şimdi niye öyle diyon diyen biri çıkabilir. Arkadaş 1 talelik hisse bir yılda 400 tale olmuş diyince herkesin iştahı kabarır, kimse kusura bakmasın doğruya doğru. Bu işte borsanın albenisidir, sinekleri bistte çeker, eeee ordan 16 taleden petkim alıpta aylarca 20 tale olmasını beklemek, ne biliyim kimsenin hoşuna gitmez.
    Konu açılmışken burdaki kritik nokta şu aslında, herkes biran önce zengin olmak ister oysa ki borsada biran önce zengin olmak isteyenlerin paralarını hüpletiyorlar...
    Pamel gibi manipülasyon yapılması uygun hisselerde 1 tale iken bin liralık hisse alırsın (fazla değil) çöpe attım der o bin taleyi unutursun, sansın varsa 400 tale olunca senin bin liranda 400bin olur
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bazıları hayal kurar, ya 1 taleyken o hisseye 100bini gömseydim şuan 40 milyonum olurdu,
    Boşuna hayal kurmayın olmazdı.
    Hamdım Piştim Yandım

7. Dayı okkalı bişi kalmadıysa dededen uğraş dur diyon sen sanky?

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Dayı okkalı bişi kalmadıysa dededen uğraş dur diyon sen sanky?
    Yok öyle deyip moral bozmam, borsada fırsatlar hiç bitmez
    Önce Para büyük mü küçük mü tartmak lazım, sonrası sabır işi.

Küçük parayla büyük paralar küçük hisselerde kazanılır,
    Büyük parayla büyük paralar küçük hisselerde kaybedilir.

Küçük parayla büyük paralar büyük hisselerde kaybedilir,
    Büyük parayla büyük paralar büyük hisselerde kazanılır.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 979/1005 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •