Sayfa 979/1000 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop LX

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post6938244

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Mert abi bazen, epey bi bazen seni anlamiyorum yahu. Ne demek istemistin

https://www.hisse.net/topluluk/showt...97#post6935697

Hayat hoş gerisi boş

2. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 170 kişi okumaktadır. (18 üye ve 152 ziyaretçi)

mert45, 0101, ALPER+, çıtak, D83, Ebrar+, el turco+, HURKUŞ, issmen, kalekale, KARADUMAN, snob77, suheyl, tidebringer, tokai, TOKATYILDIZI470+, Williamemext, zonkar+

Geometrik artıyor anlaşılan
    Hayat hoş gerisi boş

3. bu haftadan itibaren fiziki altına hücum olur..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu haftadan itibaren fiziki altına hücum olur..
    Kolayı var efendim.
    Piyasada 100 ton sahte altın var haberi çıkar.

5. kimdi o, geçenlerde çıktı 2 tane sahte dolar bulduk başka sahte dolar yok dedi..bu dahi bana bilinçli geldi..
    yani piyasada çok fazla sahte dolar var gibi bir açıklama oldu..inandırıcılığı bu kadar düşük bir açıklamayı kimse yapmazdı çünkü..

6. herşeyimiz algı oldu..yönlendirme..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kimdi o, geçenlerde çıktı 2 tane sahte dolar bulduk başka sahte dolar yok dedi..bu dahi bana bilinçli geldi..
    yani piyasada çok fazla sahte dolar var gibi bir açıklama oldu..inandırıcılığı bu kadar düşük bir açıklamayı kimse yapmazdı çünkü..
    Sizi dikkate alıp bu açıklamayı yapmak bile doğru değil, ama yazayım. Bu açıklamayı yapan kişi, Türkiye'deki döviz bürolarının bağlı olduğu derneğinin başkanı Mehti Şeren. Bir ülkede sahte döviz bulmak gerçek döviz bulmaktan daha zordur. Yarın çıkın "Bana sahte 50 dolar lazım" diyip gezin, kaç dolar bulabileceksiniz? Gerçekten dolar almak istediğinizde kaç dolar bulursunuz? Mehti Bey tüm döviz bürolarını araştırdım sadece 2 tane sahte ellerine geçmiş dedi. Dünya'nın bütün ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de kalpazanlık vardır. Ama merkez bankalarını bile kandırabilecek kadar gerçeğe yakın olanı bulamazsınız. Sizin bile anlayacağınız şekilde açıklayayım. Elinizde 8-10 yıl önce basılmış 200 tl var diyelim. Merkez bankası yeniden 200 tl basmak istiyor fakat bunun rengini, üstündeki yazıları falan biraz değiştiriyor. Eski 200 tl sahte mi şimdi? Aynısı Amerikan dolarında oldu. Eski 100$ (Beyaz) varken, Fed yeni 100$ (Mavi) bastı. Yaklaşık 4 aydır Türkiye'deki bankalar önce Atm'lerden eski dolarları almayı durdu, sonra da tamamen eski dolar alımlarını durdurdu. Bankalara eski dolarları veremeyen döviz büroları ellerindeki beyaz dolarları ne bireysel yatırımcıya satabildi, ne de bankalara. Ne yapsın şimdi döviz bürosu? O da eski $ alım satımını durdu. Elinde her 50-100$ olan Fed'e gidip hadi bunları yenisiyle değiştireyim diyemez. Bunun Tc.Merkez bankası aracılığıyla yapılması lazım. Fakat o da her nedense(!!!) eski dolarları alıp yenisiyle değiştirmek için girişimde bulunmuyor. Olay bundan ibaret. Yani ortada merkez bankalarının bile anlayamadığı sahte paralar yok. Sadece Eski (Beyaz) $ var.

8. sofist 11...konunun ana fikrini kaçırdınız..konu sahte para bulmak ya da bulmamak değil..konu bu halk bu açıklamadan ne anladı..konu bu..ve bu açıklamdan sonra medyada bankaların döviz alımını durduğu haberi çıkıyor ve bazı kişiler haber kanallarında sahte milyon dolarlar piyasada dolaşıyor diyor..işte mevzu bu..kim dedirtiyor bunları..2 tane bulduk yerine hiç bulamadık deseydi daha çok inandırıcı olurdu..neden bunu yapmadılar !!
    algılarınızı açın..her duyduğunuza atlamayın..uyanık olun accuk

Sayfa 979/1000 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •