Sayfa 98/226 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 1886 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Xu030 endeks

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Akbank bugun gordugu en dusuk 63.35
    saatlik grafiklerdeki formasyon hedefi idi buralar ve kritik yerden dondu
    buranin altinda saatlik kapanislar yapsa istikamet 60 lar diyecektik

ykbnk bugun 30.54 u gorup donmus gozukuyor bu rakamin altinda saatlik kapanislar olursa o zaman istikamet
    28-28.50

short tarafim surekli agir basiyor

Bofa son 2 saate 390m ile en iyi alici seklinde basliyor
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku

vadeli de kotu yerden kapatmis
    spot ykb 31 akbnk 64.50
    vadeli 11.51x
    takip ettigim rakamlar altlari hic hos olmaz
    ralli ihtimali bana gore zayif ama bu rakamlarin uzerinde kalirsak ralli umudu yesil kalir
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. 66 ortalama ile akbank short acmistim asagidaki mesaji yazdiktan sonra
    11550 ortalama ile de endeks vadeli
    endeks de cok zarar olmamisti ama akbank vadeliler yaklasik %2.5 zarari gordu
    endeks vadelileri 11.420 den akbank vadelileride 65.60 ortalama ile kapattim
    bugunku kapanisa gore vadelinin hedefi 11.200 ler ama bofanin ne yapacagi belli olmadigi icin pozisyon ustune oturamiyorsun
    isctr grafigi cok guzel israrla asagiya salmiyorlar ve tobo var 17-17.5 hedefli
    bir daha endeks shortlar isem bu sefer endeks short isctr long seklinde yaparim herhalde

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Akbank bugun gordugu en dusuk 63.35
    saatlik grafiklerdeki formasyon hedefi idi buralar ve kritik yerden dondu
    buranin altinda saatlik kapanislar yapsa istikamet 60 lar diyecektik

ykbnk bugun 30.54 u gorup donmus gozukuyor bu rakamin altinda saatlik kapanislar olursa o zaman istikamet
    28-28.50

short tarafim surekli agir basiyor

Bofa son 2 saate 390m ile en iyi alici seklinde basliyor
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Çıkarken zerre tınmadık çıtak, düşerken onlarla beraber mi düşeceğiz yani

Benim senaryom şubat sonuna kadar yurt dışı zirvede yatay takılır, sonra satışlar gelir. Biz de bu arada 13 binlere doğru mini gecikmiş rallimizi yaparız. Sonra yurt dışı ile birlikte 10-11 bin aralığına kadar düşebiliriz.

Bu arada bofa piyasayı alıyordu, teb 2 milyarın hepsini son bir saat satmadı, ama gün içi zirveden %1,5 satış gelirken satılar tebin satışları ile tetiklendi, bofa da eklenince son 1 saat sert şekilde 2 milyar sattı ikisi. Benim ekrandan gördüğüm otomatik satışlardı, sanki düşürmek için bilinçli satışlar, hiç ara tepki yaptırmadı, belki yarın da biraz satış gelir, arkasının geleceğini düşünmüyorum.

Gerçi sarı reis biraz bozdu yurt dışını, orada bahsettiğin tarzda tepeden dönüyoruz tarzı sert satışlar gelirse bizim içerideki planlar da sekteye uğrar tabi.
    cevap için güzel düşüncelerim var abi ama uykum geldi...

ilk fırsatta yazacağım

https://www.youtube.com/watch?v=HFEN9C20ceQ

deniz abiyi zaten takip ediyorsunuz, biliyorum

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Hazine Bakanlığının bugün yayınladığı veriye göre:Türkiye Brüt Dış Borç Stoku yılın üçüncü çeyreği, (30 Eylül 2024) tarihi itibarıyla 525.800 milyar ABD Doları oldu.Türkiye Brüt Dış Borç Stoku böylece 1 yıl öncenin 478.925 milyar dolar dış borcuna göre,borcu 46.875 milyar dolar artmış oldu.
    hepiniz bloomberg'i devamlı izliyosunuzdur...
    2024 te yıl boyunca hergün 50 kere (sanki % 50 faiz vermek iyi birşeymiş gibi )''Türkiye tahvillerine giriş devam ediyoru deye, allayıp pullanıyordu iktidarın ekonomisi

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bakanlık, gelecek üç aylık döneme ilişkin, iç borçlanma stratejisini açıkladı.

Buna göre Hazine, söz konusu dönemde 434,1 milyar liralık iç borç servisine karşılık, 621,3 milyar liralık iç borçlanma gerçekleştirecek.
    800 milyar tl... 20 milyar dolar

50..20... 70 milyar dolar etti

uçup kaçan reyiz ekonomisine 2025'te 70 milyar dolar lazım...

ülke ekonomik verilerinin böyle olduğu bir durumda, bu ülkenin borsasına bel bağlayabilirler mi ?

ya patlarsa ekonomi, devalüasyon (mecbur olacak zaten bir zaman ) oluverirse

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya patlarsa ekonomi, devalüasyon (mecbur olacak zaten bir zaman ) oluverirse

düşündüğüm doğru ise, bist 2024 yılında sp500 kadar değer kazanmadı... geride kaldı demek istediniz

2024... sp500 % 23,2... bist %9,5 (dolar bazlı )

evet başlangıcı 2024 alırsak haklısınız, geride kalmışız

peki başlangıcı 2022 alalım

rusya-ukrayna'savaşını olduğu bu yılda sp500 4770'den 3880'e düşerken, biz 143'ten 294 dolar fışkırtmışız

detay olmsın, kümülatif bakalım... 2022 başı 2024 sonu

sp500.. 4770--- 5935... % 24.4

bist... 143...278... % 94,4

hiç ''çıkarken zerre kadar tınmadık'' durumu yok... pek ala onlardan 4 kat fazla gitmişiz

yanlız başlangıcı 2021 baz alırsak, resim bayağı değişiyor

sp500... % 58

bist... % 39... geride kalmışız

Benim senaryom şubat sonuna kadar yurt dışı zirvede yatay takılır, sonra satışlar gelir. Biz de bu arada 13 binlere doğru mini gecikmiş rallimizi yaparız. Sonra yurt dışı ile birlikte 10-11 bin aralığına kadar düşebiliriz.
    buna kızmazsın abi inşallah

hem 2 ayda, hem % 30, hem gecikmiş... birde bunların üstüne mini..

heybedeki büyük turp bile değil

bu görüşüne karşı tezim... değerleme olacak

anafikride buna dayanacak

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    peki başlangıcı 2022 alalım

rusya-ukrayna'savaşını olduğu bu yılda sp500 4770'den 3880'e düşerken, biz 143'ten 294 dolar fışkırtmışız

8. Başlık sahibinin de kafası karışık galiba, uğrayıp biraz moral verir dedim ama, ortada yok. Dün baya umutluydu yükselişten
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 98/226 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •