Sayfa 98/463 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3702 madde; 777 - 784 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. 1- artık şuna bir son verelim arkadaşlar (girdi size oh iyi olsun böyle ele verdiler battınız çok iyi oldu)
    2- piyasa değeri kıyaslamalara son verin Yok garanti şu kadarmışta bu bu kadar olamazmışta olabilir kardeşim borsa burası beklentisi vardır garantinin iki katınada çıkabilir
    3-5 tl lik hisse 60 tl ye çıkıyor 10 günde 40 tl ye düşünce hemen ağlıyorsunuz bunuda yapmayın
    4-borsada fırsatlar hiç bitmez benim için bu düşüş 20 tl ye kadar gelirse alım fırsatıdır hiç affetmem
    5-tekrar çıkışta 60 ı minumum ikiye katlanmasını beklerim
    6-borsada riske girmek istemeyen bu foruma bile girmesin zaten burası tam bir kumar

hisseyi yakalayan ihya oldu, yanlış yerde giren üzüldü. geçmiş olsun.

3. Bugün tabandan yaklaşık 100.000 lot alım olduğu söyleniyor, doğrumudur? Doğruysa kim neden aldı?

Elde kalan az bir lotum var sizce bunu bugünkü fiyattan mı (40.48 TL) yoksa yarınki tabandan mı (32.40 TL) satış yazmak mantıklı?

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Bugün tabandan yaklaşık 100.000 lot alım olduğu söyleniyor, doğrumudur? Doğruysa kim neden aldı?
    Ky den başkası değildir tahminimce....
    may the force be with you

6.  Alıntı Originally Posted by Patent Vekili Yazıyı Oku
    arkadaşlar,

bu banka yatırım bankası olacaktı, olmayacak mı ?
    fon toplayacaktı, toplamayacak mı ?
    katardan gelecek 15 milyr doların buraya yatmasu gibi bir durum olmayacak mı ?
    ilk iş chp nin %29 iş bankasının devri için mhp ile işbirliği olmayacak mı ?
    en az 10 misli sermaye arttırımı olacaktı, olmayacak mı ?
    meclis açılır açılmaz kanun çıkarma sırf malı küçük yatırımcıya yıkmak içinmiydi ?

anladık taban oldu belki bir kaç taban hatta 10 tl oldu diyelim

bütün beklentiler bitti mi demek bu ?

yoksa ptesi brüt takas bitişi açığa satış başlamadan önünü kesmek için 2 taban alttan sattıgından daha çok mal toplamak için olmaz mı ?

yarın tabanı gösterip alabildiklri kadar mal alıp tekrar tavan olamaz mı ?

bugün bu taban bozulmaz brut takastan dolayı ya yarın bugün satış yapan yarın alım yapamaz mı ?

bu arada 3381 lotum vardı tabandan 60 lot daha aldım 3441 lot oldu.

mantıklı bir açıkmaması neler olabilir?

son olarak, taban serisi farz edelim devam etti.

iş bnakası devri, 15 milyar dolar ve 10 misli sermaye arttırımı ols ne olur o zaman ?
    Acaba hissenin satılmasını bekleyen birileri mi var, çünki artık satışlar hacim çok azalmıştı, sizin söyledikleriniz açıklanmadan once hisseleri almak mı istediler? Zaten hisse ky de panikle satmalarını mı bekliyorlar? Ya da gerçekten sadece spek işimiydi, bu hissenin potansiyeli filan yokmuydu? Sadece fikir yürütüyorum ytd.
    Son düzenleme : TarkanTatlitug; 11-10-2018 saat: 19:29.

7.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Ky den başkası değildir tahminimce....
    100 bin de az lot değil yani, herkes panikle satarken, satış emirleri uçmuşken tuhaf geldi bana. 10 bin olsa neyse

Sayfa 98/463 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •