Sayfa 98/1223 İlkİlk ... 4888969798991001081481985981098 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Sistemi feto_abd ele geçirince burada gelip yazacam.

'Şam'da namaz kılacağız' diyen, burnunun ucunu göremeyen, sürekli kandırılan bir iktidarın tabanından ileri görüşlü olmasını beklemek haksızlık olur.

O zaman da ayni şeyleri yazacam.
    .........

KHK başkanın.

Forumlar bizimdir...

2. Şahsen Doğuda yapılan mücadele bu fetocular yüzünden bitmedi belkide bunlar pkklıya felan dokundurmamış olabilir yada terörle mücadele etmemiş olabilir ahlaksız herifler

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ronin abi İran ve Rusya’nın darbeye engellenmesinde ne yararı oldu sence ? Darbeyi engelleyen vatandaş olmadımı ?
    Halk büyük destek verdi. ama önleyen halk değil. bazı yerlerde askeri araçları engelleyebildiler. Asıl asker ve polis engelledi darbeyi. bir emekli albay arkadaşım anlattı. kendisinin emekli devre arkadaşı o gece eski bölüğüne darbeyi engellemeye gidiyor ve çatışmada şehit oluyor.

4. Darbeyi engelleyen darbeye katılmayan TSK kuvvetleridir. Halkın direnişi ikincildir. Tabii ki orduyu motive etmesi anlamında eyleminden bağımsız olarak motivasyon olarak etkili olmuştur.

Rusya ve İran ABD nin hepten kuklası olan bir fetöcü iktidar yerine nispeten bağımsuz tavır alabilen bir iktidarı tercih etmiştir.

Not bu seçimde de rusya (sputnik) AKP yi desteklemiştir.

Darbe en başta askeri olarak engellenip boşa çıkartıldı zaten. Darbecilere darbe vuruldu. Kadük bırakıldı. Geri kalanını da siyasilerin çağrısıyla halk temizledi.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şahsen Doğuda yapılan mücadele bu fetocular yüzünden bitmedi belkide bunlar pkklıya felan dokundurmamış olabilir yada terörle mücadele etmemiş olabilir ahlaksız herifler
    O ihtimal değildir, ÖYLEDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by Kendimettim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar seçim bitti hayırlı olsun. Artık Kılıçdaroğlu ağzıyla çalındı çırpıldı hikayelerini bırakıp bizzat Kılıçdaroğlunu tartışma zamanı değil mi?
    CHP lilerin işi o iş.. Ben CHP li değilim. Siz Chp liyseniz tartışabilirsiniz..

8.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    CHP lilerin işi o iş.. Ben CHP li değilim. Siz Chp liyseniz tartışabilirsiniz..
    HDP mi?
    Sadece merak ettim.

Sayfa 98/1223 İlkİlk ... 4888969798991001081481985981098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •