Sayfa 98/495 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 777 - 784 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Ne radarımdan ne aklımdan çıkıyor.Açıklamış olduğun sebepler ewet haklısın ama poip denen pazar kelepçe gibi.Çimento talebine yetişemesekte ithalat yapsak bile poip kelepçesinden kurtulmadıkça iş zor.
    Beklentili ve göstergeleri çok iyi bir hisse er yada geç her piyasada talep görür. POİP dezavantaj gibi görünse de bazen avantaja dönüşebiliyor. Zamanlama çok önemli. Bu piyasa hiç olmazsa bir nebze kurtlar sofrasından uzak kalmakta..

2. Sizin fikir ve görüşlerinizi sever saygı duyarım.Goy goy yapmassınız.Poip hisselerinin bazılarında da hatrı sayılır bir geçmişiniz var.Avantaj konusunda nerden bakıldığı çok önemli.Oynak piyasayı umursamayan ,bence düzgün yönetilen geçmişi olan köklü bir şirket.Belki endeks 60.000 olsa umrunda değil ama 160.000 de olsa gene umrunda değil bu hissenin.Amacım 10 lot yapmak 2019 yılı içinde.Birilerinin illaki dikkatini çekecek .

3. Göltaş mı Yibitaşmı bunum cevabını ancak kendiniz verebilir.

Sizin fikir ve görüşlerinizi sever saygı duyarım.Goy goy yapmassınız.Poip hisselerinin bazılarında da hatrı sayılır bir geçmişiniz var.Avantaj konusunda nerden bakıldığı çok önemli.Oynak piyasayı umursamayan ,bence düzgün yönetilen geçmişi olan köklü bir şirket.Belki endeks 60.000 olsa umrunda değil ama 160.000 de olsa gene umrunda değil bu hissenin.Amacım 10 lot yapmak 2019 yılı içinde.Birilerinin illaki dikkatini çekecek .
    İnşallah, hayırlısı olsun. Ben herkesin kazanmasını isterim.

5. İzninizle kendi yorumumu alkışlamak istiyorum ben sizlerden çok şey öğreniyorum ama bu adamların psikolojisini bilmek bütün bilgilere bedel bence

6.  Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    Yakın zaman🤣🤣🤣 çimento firmalarının hepsinde başlıyacak hareket eş zamanlı olur tahminim bsoke nuhcimento afyon arslan buda kervana katılır ama yakın zamanda zor bundaki beklentiyi bildikleri için yukarı çıkarıp hisseyi kucağa bırakıp tekrar pusuya yatacaklardir bir tek yatırımcinin bile kazanmasını sağlamak istemezler birde asıl merak ettiğim bir konu bu kadar kişi kayda geçiyor hisseyi bir tanesi bile kayda geçirenlerde biri benim babamdan dedemden kaldı diye iki kelam etmiyor ben asıl bu kayda gecirenlerden bir kaç yorum görmek istiyorum senelerdir soguslenmis yüzde 17 lüks payları bence neden iki kelam etmezler anlamıyorum bide hissede cozemedigim bir hareket grafiği var hesapları ve stratejiyi sürekli değiştiriyorlar bı hinlik var ama ben hayra yormuyorum o yüzden kısada bir şey beklemek hayal sayın hocalarımın dediği yapılmalı al unut her 4/5 ayda birde cikmamissa portföy artirilip ceza kesilmeli zaten en büyük cezayı ben keseceğim bu ekibe tam biraz topladık dediklerinde bir bakacaklarki avuçları boş o yüzden bu film uzar gider potansiyeli var biliyorum ama ellerinde mal olmadan tahtayı niye gotursunler diye düşünüyorum.bunlar benim şahsi düşüncem inşallah sizlerin hayalleri gerçekleşir ama doğan cesur ve ekibi ekmek yedirtmez
    Yorumda bu acemilik den doğru şekilde paylasamamisim

7. Seni daha evvel tebrik etmiştim zaten.

Satınca üzülmüştüm ama benim açımdan iyi olmuş herhalde.Gene 1900...2100 aralığına gelecek gibi.Defalarca yaptığı iş.Bilerekmi yaptırılıyor yoksa boşlukta savrulup gidiyormu bilemedim hangisi.
    1750 de bekliyorum bakalım,,gelecek mi.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 98/495 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •