Sayfa 98/1011 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Aynen öyle bekliyorum.
    Sen ne bekliyorsun dede her şehirden 57 alır mı diyorsun
    Anketler belirli kesimler tarafından algı amaçlı yapılmaktadır...
    Altılı masada ablam kalkarken söylediği laflar yenilir yutulur cinsden değildi ne oldu yedirdiler yutturdular ...
    Başkalarının kumandasındaki masada öyle esip gürleyerek elini kolunu sallayarak kalkıp gidemezsin böyle oturdurlar oturduğun yere vesselam..

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu anketi geç Sekbul.
    Hiç gerçekçi değil.
    14 ü akşamında ağa bu ileti üstünden görüşelim.
    57 ne demek biliyor musun sen.
    Ülkedeki tüm şehirlerden 57 puan oy almak demek.
    57 ve üzerinde oy alabileceği sayılı şehir var.
    Bütün şehirlerin nüfusu aynı diyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bu arada bankalarla ilgili iki risk var:

Birincisi faiz artırımı. Bu bir risk midir değil midir tartışılır. Piyasa düşük faiz sever ama öngörülebilir politikayı daha çok sever. Bakınız Ağbal dönemi. Faiz artırımları başladıktan sonra bankalar kısa sürede %40-50 ralli yapmıştı.

Ayrıca faizlerin artması, bankaların kredi marjlarını normalleştirir. Şu anda marjları çok düşük olduğu için kredi vermeye de hevesli değiller zaten.

İkinci risk ellerindeki düşük faizli tahviller. Burada da bir swap olacağını düşünüyorum. Bankalar gelişmekte olan ülkeler için çok önemlidir. Büyümenin motorudur. Bankalar büyümeden, ülke büyüyemez, çünkü sermaye birikimi zayıf ve yetersizdir. Bu nedenle bankaların karlarının ve öz kaynaklarının erimesi istenmez.

Bence seçim sonrası politika normalleştiğinde, bankaların ellerindeki tahviller daha makul faizli tahvillerle takas edilir.

Tabi yukarıdaki yazdıklarımda bir sürü varsayım var. Ona göre okuyunuz..

4. Bir de şu anketler konusu var.

Anketler seni beni manipüle etmek için yapılmıyor. Esas müşterileri paranın sahipleri ve siyasi partiler.. Ankete bakıp oyunun değiştiren mi var ki manipüle olasın..

Haliylen anketleri ve paranın izini birlikte takip etmek lazım. Perşembe günleri gelen istatistikler çok önemli o yüzden. Ve belirli hisselerin performansı. Hepsi birlikte takip edilirse ipuçları yakalanabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,220
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ya o değil de bir Hulusi Akar işi vardı bir arkadaşın, yaziyor mu buralarda hala.

Yüzde 58 ha yüzde 42 kk diyordu.
    Hulusi hala banko aday.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Depremden önce minicik bir olasılık varsa
    Sonrasında o ihtimal de yok..
    Ama sen matbaada bastır seçim pusulanı at oyunu...
    Dönme yolundan..
    Hatta buradan paylaş
    Yoksa saymıyorlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bir de şu anketler konusu var.

Anketler seni beni manipüle etmek için yapılmıyor. Esas müşterileri paranın sahipleri ve siyasi partiler.. Ankete bakıp oyunun değiştiren mi var ki manipüle olasın..

Haliylen anketleri ve paranın izini birlikte takip etmek lazım. Perşembe günleri gelen istatistikler çok önemli o yüzden. Ve belirli hisselerin performansı. Hepsi birlikte takip edilirse ipuçları yakalanabilir.
    Aynen öyle. Yabanci sermaye 3 assagi beş yukarı secimin sonucunu öğrenmiştir çoktan.

8. Hiccc anket manket demeyin piyasada robotlar kilicdari satın alıyor yoksa iş Bankası bu hafta 2 gün nasıl tavan çeksin. Ampulün gidişi satın almaya başlandı , algoritmalar da aptal değil o parayı boşuna basmazlar CHP sirketlerine.
    Algoritma neyi satın alıyorsa gerçekleşme oranı o kadar yüksektir gerisini bilmem ben robotların yalancısıyız.

Sayfa 98/1011 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •