Sayfa 98/387 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 777 - 784 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. uzun zaman sonra kağıda geri dönmeyi düşünüyorum. haberlerden bayağı uzak kaldım.

1) arnavutluktaki santrallerde üretilecek elektriğin satış fiyat garantisi var mıydı, yoksa serbest piyasa koşulları mı hakim?

2.  Alıntı Originally Posted by boğarlıyatırım Yazıyı Oku
    uzun zaman sonra kağıda geri dönmeyi düşünüyorum. haberlerden bayağı uzak kaldım.

1) arnavutluktaki santrallerde üretilecek elektriğin satış fiyat garantisi var mıydı, yoksa serbest piyasa koşulları mı hakim?
    yok. serbest piyasa ytd

Alıntı Originally Posted by karahasan Yazıyı Oku
    yok. serbest piyasa ytd
    @karahasan, geçmiş yorumlarda hisseye bu kadar ilgili olan siz bu son olaylara karşı çok sessiz kalmışsın iz, yorumunuz beklentiniz nedir, 5 altında alırım demişsiniz enson, hedef neresi? Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by SherlockH Yazıyı Oku
    @karahasan, geçmiş yorumlarda hisseye bu kadar ilgili olan siz bu son olaylara karşı çok sessiz kalmışsın iz, yorumunuz beklentiniz nedir, 5 altında alırım demişsiniz enson, hedef neresi? Saygılar.
    şu ayenin bist fiyatlaması konusu sözün bittiği yer. En hafif deyimiyle adilik. 14.30 LARA KISA SÜREDE GİTMESİDE, yıllarca hisse fiyatının baskılanmasıda, bu şekilde düşüşüde anormal. Düşüşün durması lazım. Düşüşün nerede duracağını, nereden döneceğini ancak tahtadaki çakal grubu bilir. almak için şimdilik izliyorum. Şirketin faaliyeti ve durumu konusunda endişem yok. Şirketin sahipleri ve bist hareketleri , fiyatlaması konusunda aynı iyimserliği taşıyamıyorum. Kişisel düşüncedir. yanlışda olabilir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by karahasan Yazıyı Oku
    şu ayenin bist fiyatlaması konusu sözün bittiği yer. En hafif deyimiyle adilik. 14.30 LARA KISA SÜREDE GİTMESİDE, yıllarca hisse fiyatının baskılanmasıda, bu şekilde düşüşüde anormal. Düşüşün durması lazım. Düşüşün nerede duracağını, nereden döneceğini ancak tahtadaki çakal grubu bilir. almak için şimdilik izliyorum. Şirketin faaliyeti ve durumu konusunda endişem yok. Şirketin sahipleri ve bist hareketleri , fiyatlaması konusunda aynı iyimserliği taşıyamıyorum. Kişisel düşüncedir. yanlışda olabilir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Sonuna kadar haklısınız adilik konusunda, an ve an takip ediyorum tahtayı. Hocam sizce bilanco ve sonraki bilançolar nasıl gelecek? Bu hisselerin sizce gerçek ederi nedir?

6. Ulan adam olun elinizi taşın altına koyun şeklen de olsa 1milyon Lot geri alım yapacağınızı bildirin.Bişey kaybetmezsiniz.YTD

7. 2) mevcut borçun içinde;

AKBÜK RES
    MORDOĞAN RES
    KORKMAZ RES
    AKBÜK 2 RES
    YAMULA
    BÜYÜKDÜZ HES
    BEŞ GEÇİT ARN. HES
    FANGUT ARN. HES

santrallerinin haricinde alınmış borç var mı?

2017 faaliyet raporu sayfa 66'da işletme halindeki santrallere ait borcu 500 göstermiş, demek ki kalan 900 milyon inşaat aşamasındakilere ait, bence fangut bilanço döneminde faaliyete geçmiş ama borcunu hesaba dahil etmemişler.

8. Bir ülkede bir hisse ni. Lotu 14,500 lira olup bir ay içinde 4,500 liraya düşüyorsa o ülkede yatırım yapılmaz, kumar oynanır.

Ayrıca bu tur hisse sahipleri de kendilerini asla vatansever iş adamı değil vatan haini is adamları olarak görmeliler. Tamda adi bu vatan hainleri. Yazık millete ,kaç defada uyardım almayasınız bu hissenin geri çekileceği yer 4 liralar diye. Yazık.

Sayfa 98/387 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •