İsrail İran brent petrol ayağına iyi silkeleme yapmışlar yabancılar iyi maliyet yapmışlar ters durum olmazsa pazartesi de yükseliş devam edecek gözüküyor ytd..Çakallar istediği zaman silkeler onlarda para çok her türlü çakarlar o da ayrı konu ytd..
İsrail İran brent petrol ayağına iyi silkeleme yapmışlar yabancılar iyi maliyet yapmışlar ters durum olmazsa pazartesi de yükseliş devam edecek gözüküyor ytd..Çakallar istediği zaman silkeler onlarda para çok her türlü çakarlar o da ayrı konu ytd..
Tüpraş 120 civarlarından izlemeye başlamıştım beklentim 100 TL altına düşüş yaşamasıydı olmadı düşüş yaşamadı piyasa daha altı yok kabul etmiyoruz dediler.yukarı dönüş aldı neyse keyifle izlemeye devam cephane çok şükür ytd...
Maliyetim 135 TL değer yatırımcısı değilim ralli yatırımcısıyım o yüzden temettü peşinde değilim..
Tüpraş iyi durdu bence alım fırsatı vermedi tekrar 130 civarlarına düşüş yaşarsa iyi alım fırsatı vermiş olur ytd..
Brent petrol 69,56 türpaş için önemli olan gösterge ytd..
Arkadaşlar bulgs girişime gelin çok güzel bir haber gelcek kv 3 heneler gelebilir.
Yarında %4 yada %5 üzeri düşüş yaşarsa tüpraş alım fırsatı vermiş olur ytd...
Tüpraş güçlü seans kapanışıen iyi kırmızı şarap kalp damarlarına faydalıdır
![]()
Tüpraş düşüş trendi bitti artık yükseliş trendinde keyifle beklemeye devam ytd .
Yer İmleri