Sayfa 98/101 İlkİlk ... 488896979899100 ... SonSon
Arama sonucu : 803 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

İsrail İran brent petrol ayağına iyi silkeleme yapmışlar yabancılar iyi maliyet yapmışlar ters durum olmazsa pazartesi de yükseliş devam edecek gözüküyor ytd..Çakallar istediği zaman silkeler onlarda para çok her türlü çakarlar o da ayrı konu ytd..

Tüpraş 120 civarlarından izlemeye başlamıştım beklentim 100 TL altına düşüş yaşamasıydı olmadı düşüş yaşamadı piyasa daha altı yok kabul etmiyoruz dediler.yukarı dönüş aldı neyse keyifle izlemeye devam cephane çok şükür ytd...
    Maliyetim 135 TL değer yatırımcısı değilim ralli yatırımcısıyım o yüzden temettü peşinde değilim..

Tüpraş iyi durdu bence alım fırsatı vermedi tekrar 130 civarlarına düşüş yaşarsa iyi alım fırsatı vermiş olur ytd..
    Brent petrol 69,56 türpaş için önemli olan gösterge ytd..

4. Arkadaşlar bulgs girişime gelin çok güzel bir haber gelcek kv 3 heneler gelebilir.

Yarında %4 yada %5 üzeri düşüş yaşarsa tüpraş alım fırsatı vermiş olur ytd...

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Yarında %4 yada %5 üzeri düşüş yaşarsa tüpraş alım fırsatı vermiş olur ytd...
    Alım fırsatı vermemesi iyi seansı güçlü kapattı tüpraş.
    Brent petrol 70,36 canlı veri tüpraş için önemli gösterge ytd.Ben yükseliş yaşayacağını düşündüğüm için tüpraştayım maliyet 135 TL beklemeye devam ytd.

Tüpraş güçlü seans kapanışı en iyi kırmızı şarap kalp damarlarına faydalıdır

Tüpraş düşüş trendi bitti artık yükseliş trendinde keyifle beklemeye devam ytd .

Sayfa 98/101 İlkİlk ... 488896979899100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •