Sayfa 98/409 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 777 - 784 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

1.  Alıntı Originally Posted by kendifikrim Yazıyı Oku
    Gelecek habere göre tavan serisi olabileceği gibi taban serisi de olabilir, haberine de bağlı derim.
    Yatırım tavsiyesi değildir,
    Nasil bir haber gelmesi lazim taban serisi olmasi icin merak ettim dogrusu Tahta tum kotu haberleri fiyatlamis gibi.

2. Eğer 3. Havalimanına gitmiyoruz ve THY ile çalışmayacağız gibi bir açıklama gelirse, sanırım tabana doğru uzun bir seri olur diye düşünüyorum, inşallah olmaz. YTD

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by naymis Yazıyı Oku
    Eğer 3. Havalimanına gitmiyoruz ve THY ile çalışmayacağız gibi bir açıklama gelirse, sanırım tabana doğru uzun bir seri olur diye düşünüyorum, inşallah olmaz. YTD

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Su anda durum bu zaten. 3. Havalimanina gitmedikleri icin bu haldeyiz. Bu haber sok etkisi ile en fazla %7-10 yapar sonra hizlica toparlar. Ama eger THY ile anlastik haberi gelirse %70 yukselme potansiyeli olur

4. Kötü seneryo çoktan satın alındı...260 lardan 170 lere çakıldı.Bundan daha kötü ne kadar olacak.Sıfır olacsk değil. Şu andan itibaren tavan serisi gerekiyor.Bu seride ergeç gelecek.Borsa burası olmayacak değil....

5. Deutsch 2600, credit suisse 940 lot son 3 günde alış yaptılar....Hazırlık mı var acaba????

6. Bu ne kardeşim yaa bu ne göçürdüler.Biz kime inanacaz.

1 ekim itibariyle BIST değer sıralaması : (alıntıdır)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    1 ekim itibariyle BIST değer sıralaması : (alıntıdır)

Sn. Medwig gönderdiğiniz resimdeki Do&Co verileri hatalı. Do&Co'nun 9.774.000 pay senedi vardır.

Son kapanışa göre ;

Piyasa Değeri : 1.634.068.800 , PD/DD : 3,09 , F/K : 17,98

Gönderdiğiniz resimdeki piyasa değerine ulaşabilmesi için 1 adet Do&Co hissesinin 1.388 TL olması lazım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 98/409 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •