Sayfa 980/996 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Diyanet isi külliyen rezalet akp den sonra diyanetin d si kalmayacak
    Ama öğretmenlerin tatile devam simarikligi cok goze batiyor seminerlere bile gitmemek icin yırtındılar
    Evde yatmak yada tatıl üstüne tatıl yapmak isteyen ogretnenler var ise basacaklar o zaman istifayı atama bekleyen yüzbinlerce ogretmen adayı var bizde 3 yeğen atama bekliyor sadece...sözüm bu ıse gönül vermıs fedakar ogretmenlerımıze degıl yanlış Anlaşılmasın büyük küçük hepsının elllerinden öperım.Hng meslek olursa olsun iş ahlakı ve vıcdan olmalı.

2. Ogretmenleri bu kis da yatirirlarsa cok ciddi tepki alacaklar toplumun her kesimi bileniyor öğretmen maaslarina
    Iyi bir sosyal medya gozlemcisiyim bazen poz alırken bile sosyal medyaya bakarim...
    Son 6 ayda en cok dile getirilen en cok baslik acilan konu ogretmenlerin tatili...
    Ogrenci gelmesin okula dogrudur ama online egitimi ogretmeni okula cagir denetim altinda verdir
    Ogretmen arkadaslar var , abi ne online egitimi 12 de kalkip açıyoruz bilgisayari bi bakinip kapatip plaja devam ..kendileri diyor

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Sistem yanlış.Üniversite sınavları başarıyı ölçen bir sınav değil, sıralama sınavı.Bir öğrencinin seçtiğı alandan sayısal ya da sözel 100 üzerinden en az 50 soruyu doğru cevaplamadan bir üniversiteye kabul edilmemesi gerekir.Böyle olursa üniversitelerin eğitim kalitesi çok yükselir, bir işe yaramayan diploma veren tabela üniversiteleri kapanır.Üniversite sınavında 50/100 barajını geçemeyen öğrencileri ise uygulama ağırlıklı 2 yıllık meslek yüksek okullarına yönlendirip bir meslek öğretmek hedeflenebilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn Deniz geçenlerde onu düşündüm. İki açıdan cevap yazmak istedim.
    Birincisi dünyada üniversiteyi kazanmak demek onu bitirmek anlamına gelmiyor (eskiden Türkiye’de de bir çok öğrenci mezun olamazmış). Bir üniversitenin küçük yerde kurulması veya imkanını kısıtlı olması onu kötü yapmaz. Ancak yetkin olmayan mezunlar vermesi onu kötü hale getirir.
    Bir üniversitenin mezunu onun itibarıdır. Üniversite hocaları yetersiz öğrencileri mezun ederek hem mesleklerine hemde kendi itibarlarına zarar veriyorlar.
    Diğer yandan bizim çocukluğumuzdan beri Türk insanını kafasında iyi eğitimin iyi bir iş sağlayacağı inancı var. Ve insanlar eğitime ciddi yatırım yapıyorlar. Evet eğitim önemlidir ama girişimcilikte önemlidir. Kuvvetle muhtemel sermaye yetersizliği nedeniyle Türkiye’de girişimci olmak tercih edilmiyor. Son dönemde bunun tek istisnası yazılım sektörü olsa gerek. Mevcut ekosistemin düşük giriş bariyerine sahip olması nedeniyle bir çok genç şansını burada deniyor. Bence üniversite eğitimi kadar girişimciliğede önem verirsek hem kaynaklar daha verimli kullanılır hemde üniversite sistemine binen yük azalır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bayram hediyesi ..

Zaten inanılmaz ÖTV yükü vardı şimdi daha da artmış ..
    2 öde bir aldan, 3 öde bir ala mı geçtik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Vay anasını! 30 Ağustos ta bile kıllığımı yaparım zammı çakarım pardon vergi güncellemesi yaparım demişler.
    Bende yüzde 100 artan ikinci el araçların gazını almak için sıfır araçlarda ötv indirimi yaparlar diyordum
    Ne kadar masum düşünüyormuşuz.
    Bu aynı 100 bin endekste 5. 80 e akbank mı olur dememize benzemiş.
    Olmaz tabi diyip 4.50 lere basmışlardı.
    Bunlarda ikinci el araçlar çok yülselmiş yüzde 60 vergi mi olur. Al sana yüzde 80 otur oturduğun yerde demişler.
    Bizim gariban kemik oy potansiyelinin zaten dolarla benzinle arabayla işi yok. Mehtere devam...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6. Dogalgaz hikayesiyle ayasofyacilara gecirecekti zamlari zaten
    Arka arkaya gelir simdi ne var ne yok
    Otomotiv hisselerini nasil etkiler

Eskıden öğretmen köyde devletı temsıl ederdı sağlıkcıydı zıraatcıydı veterınerdı.Halka pek çok alanda bılgı aktarırdı.toplumun lokomotıfı idi bugünse garanti meslek olarak görülüyor kapağı atalım offf mıs...sonra kendını geliştirme yan gel yatttt maas çulkka...bence net çalışılan sureye ve performansa dayalı ücret verılmeli.hele beden egıtımı ogretmenlerı ve imamlarn aldığı maaşı anlayamıyorum.ımam hem ibadetını yapıyor hem maaş alıyor beden ofretmenı spor yapıyor maaş alıyor bn olsam daha az maaş verırdım...sukretsınler bugünlere...ogretmen bugün mühendisten fazla alıyor kı yeni mezun muhendıs 3000 e iş bulamıyor....Almanya’da ise performans / ücret oranına göre baksan TR de ogretmen daha ıyı.

8. Bu arada sifir otomobile binmezse ölecek milletimiz var
    Her yil degistirir kicinda don yok gider kredi borclanir yine alır 0 araci
    Almazsa ölecek
    Emlak isi de ayni faiz indirimi masaliyla 3 luk ev 5 oldu keriz yine gitti aldi muteahiti zengin etti kendi ay sonu krediyi nasil oderim diye kivraniyor
    Az zam bile yapiyorlar
    Almama secenegin var..alma
    Param var degistirmeye 17 yasinda siradan bir otomobile biniyorum
    Bu fiyatlara ne ev ne araba asla almam
    Ama alici enayi cok
    Alan razi satan razi bu durumda

Sayfa 980/996 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız