Originally Posted by ABKA 1294 ORTALAMAYLA FLAT. POZ. YOK. şuan 1295 aşağı inerse tekrar uygun yerden longlarım..ama yukarı giderse bakarım.hisseler sağolsun derim. voba nasıl olsa bir yerden tekrar dahil olunur. genelde poz. .kapatınca benim aleyhime fiyat hareket eder. bugün yarın bir geri çekilme beklerdim ama olmayacak gibi.dur bakalım... vobda pozisyonu kapatınca üzerimden büyük yük kalkıyor.dışarda dolaşınca aklım burada olmuyor. 15 daklık az önce sat verdi..ve sisteme 1.000 puan taktım..daha önce short yapmadım çok şey kaçırdım..yine short yok..flat bekler.
Originally Posted by akcay daha çarpmadı dur ya... cisim çarptı ve gidiyor..
biden konusunda jeton yeni düştü heralde
1 saat once parite 1.186 euro 10 uzeridi Parite 1.1820 ye dustu euro hic gevsemedi Dolar tl saglam gevşiyor dxy düşerken Dovizin agasi euro
Originally Posted by Jellat ya şu garanti bankasın haline bak endeks nerdeyse 120 binlere gelecek uyuz eşek gibi nerelerde bir günde bir tavan cekse ne var nerde o günler ytd yerli milli küçük yatırımcıyı yakaladık taşımaları için vermişken neden yükselsin ki ?
Originally Posted by Zaf.Dogu 4780 yakmadan inanmam benjo derin derken tramp belirleyecek bunu gider ayak piyasaları karıştırır
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
ooo benjo müdehalesi... yiyin birbirinizi Originally Posted by TOKATYILDIZI470 tramp belirleyecek bunu gider ayak piyasaları karıştırır sanmam. o ruh yapısındakini orada başkan yapmazlar. böyle düşünüyorum en azından
son durum trump seçim uzar demiştik
Forum Rules
Yer İmleri