....: a.k.p. en çok üyeye sahip partidir. diğerlerini 5 ile çarpın yetişemez.
sanki sana bayılıyorlar üye olana kes ödemeyi bakalım 3 tane üyen kalıyor mu şaskoloz
![]()
....: a.k.p. en çok üyeye sahip partidir. diğerlerini 5 ile çarpın yetişemez.
sanki sana bayılıyorlar üye olana kes ödemeyi bakalım 3 tane üyen kalıyor mu şaskoloz
![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Robot avlayan robotlar var ekran izleyen görüyordur zaten.
Avlanmayacak robot da yaparsınız tabi.
Benim sistem daha gelişiyor hedefim yıl sonuna kadar oturtmak, ama bir yerde de canlıya alıp para kaybetmeyi göze almaniz lazım ki geliştirmeleri daha efektif yapabilin, çünkü hep dedikleri gibi ağzının ortasına yumruğu yiyene kadar herkesin bir planı vardır.
Koc abeyden çok bahsediyorum, mesela o da iki kontratla arenaya çıksa dayağını yese sistemini çok daha fazla geliştirir sanala göre. Bu insan psikolojisi para kaybedince çok güzel ders alıyoruz hepimiz.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadeli
131 bin
126 bin kanalında
hakem de
128 bin 250 gibi gözüküyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu Ford Oto ve Doguş Otoları filan bilgisayar ekranından göremiyom kaç olduklarını , delmiş geçmiş ekranı , Allahtan televizyonda teletext var ordan görebiliyom kaç olduklarını...
1294 ORTALAMAYLA FLAT. POZ. YOK.
şuan 1295
aşağı inerse tekrar uygun yerden longlarım..ama yukarı giderse bakarım.hisseler sağolsun derim. voba nasıl olsa bir yerden tekrar dahil olunur.
genelde poz. .kapatınca benim aleyhime fiyat hareket eder.
bugün yarın bir geri çekilme beklerdim ama olmayacak gibi.dur bakalım...
vobda pozisyonu kapatınca üzerimden büyük yük kalkıyor.dışarda dolaşınca aklım burada olmuyor.
Yer İmleri