Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,737 - 7,744 arası.

Konu: Viop - XXVI

....: a.k.p. en çok üyeye sahip partidir. diğerlerini 5 ile çarpın yetişemez.

sanki sana bayılıyorlar üye olana kes ödemeyi bakalım 3 tane üyen kalıyor mu şaskoloz

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    işi gücü bıraktılar robot mu avlıyorlar?
    Robot avlayan robotlar var ekran izleyen görüyordur zaten.

Avlanmayacak robot da yaparsınız tabi.

Benim sistem daha gelişiyor hedefim yıl sonuna kadar oturtmak, ama bir yerde de canlıya alıp para kaybetmeyi göze almaniz lazım ki geliştirmeleri daha efektif yapabilin, çünkü hep dedikleri gibi ağzının ortasına yumruğu yiyene kadar herkesin bir planı vardır.

Koc abeyden çok bahsediyorum, mesela o da iki kontratla arenaya çıksa dayağını yese sistemini çok daha fazla geliştirir sanala göre. Bu insan psikolojisi para kaybedince çok güzel ders alıyoruz hepimiz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    Gün içinde kapamak üzere 6.98 garan 1279.50 endeks short
    Garan 7 den zararla kapandı. Endeks shortla devam.

Sahol ile vedalaştım bugün.

4. vadeli
    131 bin
    126 bin kanalında
    hakem de
    128 bin 250 gibi gözüküyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    ooo 1.5 milyon kont müjdesi geldi...
    HLGYO dan iyi para kazandım, bademlerin kağıdı dün durduk yere +5 yapınca anlamıştım teraneyi.

Ondan da kazandım tabi

Uyum sağlamak lazım yapacak bir şey yok.

Bu Ford Oto ve Doguş Otoları filan bilgisayar ekranından göremiyom kaç olduklarını , delmiş geçmiş ekranı , Allahtan televizyonda teletext var ordan görebiliyom kaç olduklarını...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    vadeli 15 dakika 1260 den beri alda..oradan longladım..hala al devam ediyor.sat derse poz. kapatırım..ama al derse tekrar long olurum.özellikle 30-40 gün böyle devam ederim.

long-flat devam...şöyle bakınca yarın ve cuma geri çekilme olacak gibi(tüm emaların hemen üzerinde ama kesişim yok.ve haftalık 70 puan artımız var)..

.bu tür terkedilmiş bebek for. buna benzer hareketler var.

valla bu yorumlarımı takmadan direk sisteme uyarak long-flat gidiyorum..sonuçta yorumlar tutmayabilir de.en azından bir senaryo var.

zamanı gelince short da olurum.ama trade amaçlı değil.trent bazlı.ama şimdi değil.
    1294 ORTALAMAYLA FLAT. POZ. YOK.

şuan 1295

aşağı inerse tekrar uygun yerden longlarım..ama yukarı giderse bakarım.hisseler sağolsun derim. voba nasıl olsa bir yerden tekrar dahil olunur.

genelde poz. .kapatınca benim aleyhime fiyat hareket eder.

bugün yarın bir geri çekilme beklerdim ama olmayacak gibi.dur bakalım...

vobda pozisyonu kapatınca üzerimden büyük yük kalkıyor.dışarda dolaşınca aklım burada olmuyor.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bu Ford Oto ve Doguş Otoları filan bilgisayar ekranından göremiyom kaç olduklarını , delmiş geçmiş ekranı , Allahtan televizyonda teletext var ordan görebiliyom kaç olduklarını...
    tv 37 ekran mı?

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 968/1000 İlkİlk ... 468868918958966967968969970978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •