Sayfa 983/1015 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geçin dalganızı
    Ben geliyor sanıyordum meğerse herif gidiyormuş
    yahu arkadaş bu memlekette ne kadar çok başkan var böyle ..her taşın altından bir başkan çıkıyor
    ama adam haklı napsın ekmek parası vermiş gamotoyu

2. Sayın Bulut çok sert olmaz mı eğer olursa 288-289 doğru tek günde bir dalış.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kanapeler içinde mi fiyatın
    Bizim kediye desem ki git 1 hafta kal kalmaz valla
    Başkanım biz de sana bundan bahsediyoruz o gibi evlere istenen 15-20 bin di bir aralar. Yapma bizim kalemimiz yanlışa yazı yazmaz.

Geçen çok sevdiğim bir arkadaşım var Avcılarda oturuyor o da en az senin kadar muhalif oh be Suriyelilerde azalma oldu diye çok mutluydu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Başkanım biz de sana bundan bahsediyoruz o gibi evlere istenen 15-20 bin di bir aralar. Yapma bizim kalemimiz yanlışa yazı yazmaz.

Geçen çok sevdiğim bir arkadaşım var Avcılarda oturuyor o da en az senin kadar muhalif oh be Suriyelilerde azalma oldu diye çok mutluydu.
    işte onlara ev demeniz hata onlar ahır
    bir halt olacağı yok.

5. Bugün tokatlı hocaya dikkat)
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ben bi miktar hisse aldım, ucuzluğa asla hayır demem
    Dün akşam pazarında aldığım hisseleri verdim, kaptık yine yımırtalı pideyi tohatlı abi
    Hamdım Piştim Yandım

Aradaşlar bugün mümkünse şubat vadedede işlem yapmayın makas eşitlenecek bazen eksi bile göstrebilirler.....zarar etmeyin......

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    işte onlara ev demeniz hata onlar ahır
    2000 e de bu ev var, gece keserler adamı

Sayfa 983/1015 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •