Yarin -6 -7 negatife cikar getiri.-100 daha yervar gibi de yok gibi de ne dedigi belli değil .stopaj 5 alsak bile -15 e gider bu is ne tesviginden bahsediyor bu milleti keriz sandılar iyice.
Yarin -6 -7 negatife cikar getiri.-100 daha yervar gibi de yok gibi de ne dedigi belli değil .stopaj 5 alsak bile -15 e gider bu is ne tesviginden bahsediyor bu milleti keriz sandılar iyice.
Ege hoca da (CANSEN) hükümetin politikasına destek veren bir yazı yazmış bugün. Mecburuz bu acı reçeteyi uygulamaya başka bir seçeneğimiz yok demiş. Ve bu modelin başarıyla uygulanması için de ücret artışlarının, enflasyon altında kalmasının şart olduğunu söylemiş.
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...uzagi-6802309/
Hayat öğrencisi.
Yüksek faizli bono için önce doların çıkmayacağı konusunda güven lazım.
Yüzde 40 bono çıksa bu ortamda ben sıfır faizli doları tercih ederim.
6,80 de tutmak için bir ay boyunca milyarlarca doları yakanlar şimdi 13,5 a çıkmış doları nasıl 10 un altına indirecekler?
Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
2- Güven eksikliği için zamana ihtiyaç olur...
Halbuki çok aceleleri var gibi...
İktidarın ücret zamlarını bile 2022 sonu, 2023 başı değil de şimdi açıklıyorsa bir şeylere acelesi var diye yorumluyorlar....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
TL yi teşvik edecek diyor ? Bence stopaj 0 olabilir dövize vergi koymak TL yi teşvik etmez ki TL yi tesvikten benim anladığım TL getirsinin yükselmesi ..Gibi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm gün piyasayı takip edemedim, telefonuma bir sürü bildirim geldi, merkez bankası, şahap filan bir sürü bir sürü bişeyler dolarla şunla bunla ilgili. Dedim herhalde dolar düşmüştür bugün, bir baktım yaklaşık %1 primli yine. İşte bunların hükmü, çapı bu kadar piyasa karşısında. Dün müdahale, bugün açıklama, dolar 13,40'ta.
Dikkat ettim volatiliteye izin vermeyeceklermiş, yani dolar dolar usul usul 17'ye filan giderse bunlar için hiç sıkıntı yok, yeter ki bir günde %3-4 prim yapmasın tek dertleri o.
18 ay geçsin de şunlardan kurtulalım diye şafak bekler gibi sayıyorum artık.
Egecansenle ilgili yazı yazdığımda bana mezbahada mı ekonomi öğrendin diye laf söylediler. Bu adam para başsan bile enflasyon olmaz diyen adam. Bu da köşe yazarı
Yer İmleri