bulgarlar geçen hafta pahalıya mal almışız diye üzülecekler
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Tabelayı asmak için gerekli koşulları hazırlıyorlar. Şimdi elimizde son kalanları yok pahasına almak, sahibi olduğumuz ülkede bizi köleleştirmek için 2-3 milyar dolarla küresel soyguncular gelir, döviz 2-3 kuruş düşer, bizim angutlar da yabancı sermaye ülkemize güveniyor, Türkiye küresel güç diye zırvalarlar.
Böyle düşünen veya algı operasyonu çekmeye çalışan tüm şerefs.zlerler. Hepinizin ABV. Sayenizde insanca yaşayabileceğimiz bir ülkemiz de kalmadı.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayın 18 inde hollandalı bi arkadaş birilerinin mesajlarını dinledikten sonra bana sı çtınız diye mesaj atmıştı
halen telefonumda duruyor mesaj elin hollandalısı bildi valla
bir halt olacağı yok.
Şu vaziyette gelmişsin abuk subuk konuşuyorsun..
Yürü gitM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1795 te fibo hedefi var..1800 de direnç var bakalım oralara da dokunacak heralde..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[QUOTE=tele vole;5631735]allah sana ve senin gibilere evlat acısı yaşatsın. bir dilim kuru küflü ekmeğe muhtaç bıraksın. yok mu bize yardım eden diye inim inim inletsin. safi kötülüksünüz, merhametsizliğin vücut bulmuş halisiniz.[/Q
Bu ne biçim beddua. Evlatların suçu ne? Allah kimseyi evlatların acısı ile imtihan etmesin. Bu kadar insafsız olmayalım ya..
Yer İmleri