Sayfa 984/1003 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    kağıtlar dolara göre %-4...-5..

istediğin kadar al.. yetişemiyon pala
    ucuzu fiyatladık

çöpü nasıl fiyatlıyacaklar bakalım?
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

2. bulgarlar geçen hafta pahalıya mal almışız diye üzülecekler
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu kafa yakında "satılık ülke" tabelası açar bir yere

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabelayı asmak için gerekli koşulları hazırlıyorlar. Şimdi elimizde son kalanları yok pahasına almak, sahibi olduğumuz ülkede bizi köleleştirmek için 2-3 milyar dolarla küresel soyguncular gelir, döviz 2-3 kuruş düşer, bizim angutlar da yabancı sermaye ülkemize güveniyor, Türkiye küresel güç diye zırvalarlar.
    Böyle düşünen veya algı operasyonu çekmeye çalışan tüm şerefs.zlerler. Hepinizin ABV. Sayenizde insanca yaşayabileceğimiz bir ülkemiz de kalmadı.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayın 18 inde hollandalı bi arkadaş birilerinin mesajlarını dinledikten sonra bana sı çtınız diye mesaj atmıştı
    halen telefonumda duruyor mesaj elin hollandalısı bildi valla
    bir halt olacağı yok.

5. Şu vaziyette gelmişsin abuk subuk konuşuyorsun..
    Yürü git
     Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Bu forumun zihniyetini göstermesi açısından iyi bir örnek oldu,çünkü siz bildiğim kadarıyla forum yöneticilerindensiniz.Ben sadece fikrimi yazdım,kimseye hakaret etmedim,yazıklar olsun!
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ahaber: bulgarları geçen hafta kazıkladık

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bulgarlar geçen hafta pahalıya mal almışız diye üzülecekler

1795 te fibo hedefi var..1800 de direnç var bakalım oralara da dokunacak heralde..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. [QUOTE=tele vole;5631735]allah sana ve senin gibilere evlat acısı yaşatsın. bir dilim kuru küflü ekmeğe muhtaç bıraksın. yok mu bize yardım eden diye inim inim inletsin. safi kötülüksünüz, merhametsizliğin vücut bulmuş halisiniz.[/Q
    Bu ne biçim beddua. Evlatların suçu ne? Allah kimseyi evlatların acısı ile imtihan etmesin. Bu kadar insafsız olmayalım ya..

Sayfa 984/1003 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •